Mapa strony
- ZSGH
-
O nas
- Aktualności
- Rekrutacja 2024/2025 - zakończona (dane archiwalne)
- Nasza oferta kształcenia
- Misja ZSGH
- Kadra
- Informacje dla pracodawców
-
Konkursy międzynarodowe
- La Cucina Italiana 2019
-
La Cucina Italiana 2018
- Dziś w ZSGH I Międzynarodowy Konkurs Kulinarny La cucina italiana: „La pasta italiana nel mondo – Makaron włoski na świecie
- Lista zespołów zakwalifikowanych do konkursu “La cucina italiana – la pasta nel mondo”
- Roztrzygnięto I Międzynarodowy Konkurs Kulinarny La cucina italiana: “La pasta italiana nel mondo – Makaron włoski na świecie”
- Relacja z I Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego La cucina italiana: „La pasta italiana nel mondo – Makaron włoski na świecie
- Kacper Serafińczuk będzie reprezentował ZSGH na Międzynarodowym Konkursie Kulinarnym La Cucina Italiana
-
Konkursy ogólnopolskie
- I Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny Frankofonia 2024
- VIII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2024
- VII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2023
- VI Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2019
- V Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2018
- IV Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Literacka Kuchnia" 2017
- III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Literacka Kuchnia" 2016
- II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Literacka Kuchnia" 2015
- I Ogólnopolski Konkurs Kulinarny ,,Literacka Kuchnia” 2014
- Konkursy wojewódzkie
- Wolontariat
- "Bądź Wielki" wolontariat ZSGH
- Edukacja do kultury Gdańsk
- Szkolne Koło Multimedialne
- Samorząd Uczniowski
- Klub absolwenta
- Osiągnięcia/dyplomy/podziękowania
- 70-lecie
-
Uczeń
- zastępstwa
- plan lekcji
- mLegitymacja
- Godziny do dyspozycji nauczyciela
- GPE - dziennik elektroniczny
- biblioteka
- Kształcenie zawodowe
- Egzamin maturalny 2024/2025
- Organizacja roku szkolnego 2024/2025
- Szkolny Rzecznik Praw Ucznia
- Pomoc pedagogiczno-psychologiczna
- Duplikat świadectwa szkolnego i legitymacji
- Godziny pracy gabinetu profilaktyki medycznej
- SARS-CoV-2019
-
Rodzic
- GPE - dziennik elektroniczny
- Godziny do dyspozycji nauczyciela
-
Pomoc pedagogiczno-psychologiczna
- Bezpłatna pomoc psychologiczna online w dobie pandemii COVID-19
- Nowa Poradnia Psychologiczno–Pedagogiczna dla uczniów ZSGH Gdańsk
- Szukasz pomocy? Zadzwoń!
- Informacja dla rodziców o nowych grupach Family Connections w Trójmieście
- ZAPRASZAMY DO BEZPŁATNEGO UDZIAŁU W PROJEKCIE MĄDRY UMYSŁ
- Telefony zaufania Program “Chronimy Dzieci”
- Informacje Gdańskiego Centrum Profilaktyki Uzależnień
- Punkt informacyjno-konsultacyjny dla rodziców
- WDŻ w ZSGH Gdańsk
- Rada Rodziców
- Wyprawka szkolna 2024/2025
- Organizacja roku szkolnego 2024/2025
- Ubezpieczenie uczniów 2024/2025
- Zasiłek szkolny o charakterze socjalnym 2024/2025
- Stypendium szkolne 2024/2025
- Opieka stomatologiczna uczniów ZSGH
- Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe (KKZ)
-
Projekty
- Program Fundusze Europejskie dla Pomorza 2021-2027, Działanie FEPM.05.08 Gdańsk Miastem Zawodowców – etap II
- Erasmus+ VET 2024-25 "Kształcimy się zawodowo w Hiszpanii"
-
ERASMUS+ "Let’s know by trying"
- Mobilność nauczycieli w Bardejovie 4.12-8.12.2023
- Mobilność uczniów w Bardejovie 18-22.03.2024
- Mobilność w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku 21.04 - 26.04.2024
- Mobilność nauczycieli w szkole partnerskiej w Novej Pace 10.06-14.06.2024
- Mobilność uczniów w Novej Pace 20.10.2024 - 25.10.2024
- Cookbook
- Fish in baltic sea
-
Erasmus+ VET 2023-24 "Staże w Hiszpanii kluczem do profesjonalizmu"
- Erasmus+ "Staże w Hiszpanii kluczem do profesjonalizmu" - podsumowanie stażu
- Działania uczestników - wrażenia uczestników
- Działania uczestników - przepisy kuchni hiszpańskiej
- Działania uczestników - prezentacje uczestników
- Artykuł prasowy w Edukacja Pomorska: "Erasmus+ w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich: po raz kolejny kształcimy się zawodowo w Walencji"
- Erasmus+ VET 2022-23 "Staż, doświadczenie, sukces"
- Servant Leadership for Schools
- Projekt CHEEP Cooking Healthy European Paths
-
Projekt POWER 2020-2022 „Naszą misją jest nauczać, pasją uczyć się”
- Upowszechnianie rezultatów projektu
- Działania uczestników - prezentacje
- Fotogaleria - lekcja otwarta z hotelarstwa z wykorzystaniem metody CLIL
- Fotogaleria - lekcja metodą CLIL z hotelarstwa
- Fotogaleria - lekcje metodą CLIL z gastronomii
- Fotogaleria warsztaty kuchni włoskiej
- Wrażenia uczestników
- Scenariusze lekcji
-
Erasmus+ VET 2019-21 "Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe"
- Działania uczestników - Wrażenia z pobytu na mobilności w Maladze
- Działania uczestników - Wrażenia z pobytu na mobilności w Rimini
- Działania projektowe - przepisy kuchni hiszpańskiej
- Sprawozdanie z mobilności w Maladze - Gr II
- Działania uczestników - prezentacje mobilność Hiszpania
- Działania projektowe - przepisy kuchni włoskiej
- Sprawozdanie z mobilności w Rimini - Gr I
- Działania uczestników - prezentacje mobilność Włochy
- ERASMUS+ 2018-2020 "GOOD food BETTER health"
- Erasmus + 2018-2020 Grand Tour d’Europe
-
ERASMUS+ VET 2018-2020 “Hiszpańskie staże szansą do kariery zawodowej”
- Fotogaleria - Podsumowanie staży 12.12.2019
- Fotogaleria - upowszechnianie rezultatów projektu
- Fotogaleria - Staż II grupa 08.10 - 02.11.2019
- Sprawozdanie z mobilności Gr II (08.10 -02.11.2019)
- Sprawozdanie z mobilności Gr I (10.09 -05.10.2019)
- Prezentacja działań projektowych
- Fotogaleria Projektu - Zajęcia językowo-pedagogiczno-kulturowe
- Fotogaleria - podpisanie umów 26.08.2019
- Fotogaleria - Staż I grupa 10.09.- 05.10.2019
- Działania uczestników
-
ERASMUS+ 2017-2019 – "Profesjonalny nauczyciel kształci się przez całe życie"
- Fotogaleria Projektu [Job shadowing - Granada 2018]
- Fotogaleria projektu
- Mobilność - Job shadowing - Działania w ramach mobilności w szkole
- Sprawozdanie z realizacji projektu
- Wrażenia uczestników projektu Erasmus+
- [PREZENTACJA] Profesjonalny nauczyciel kształci się przez całe życie
- „Profesjonalny nauczyciel kształci się przez całe życie” - rekrutacja nauczycieli do udziału w projekcie
-
PO WER VET 2017-19- Hiszpański staż drogą do kariery
- Rozpoczęcie stażu
- Fotogaleria - upowszechnianie rezultatów projektu - różne działania
- Fotogaleria - staż w Hiszpanii
- Fotogaleria - zajęcia jpk
- Fotogaleria - zajęcia w Pomorskiej Akademii Kulinarnej
- Fotogaleria - Wyniki rekrutacji
- Sprawozdanie z mobilności zagranicznej cz. II
- Sprawozdanie z mobilności zagranicznej cz. I
- Działania uczestników
- Aktualności Projektu
- PROJEKT Gdańsk miastem zawodowców – podniesienie jakości edukacji zawodowej
-
PO WER VET 2016-2018 – Hiszpańskie staże kluczem do sukcesu zawodowego
- Uczniowie i Nauczyciele Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich szkolą się w Hiszpanii
- Fotogaleria - Upowszechnianie - różne działania
- Fotogaleria - Upowszechnianie działań - warsztaty 06.12.2017
- Fotogaleria - Upowszechnianie rezultatów projektu - warsztaty 30.11.2017
- Fotogaleria - Posumowanie praktyk 24.11.2017
- Fotogaleria - Staż grupa II 10.09 - 07.10.2017
- Fotogaleria - Szkolenie zawodowe nauczycieli 21.08.- 01.09.2017
- Fotogaleria - Staż grupa I 21.05 - 18.06.2017
- Fotogaleria - zajęcia jpk
- Działania uczestników
- Pliki do pobrania
-
PO WER 2016-2018 – Profesjonalny nauczyciel = kompetentny uczeń
- Fotogaleria - Lekcje wykorzystujące metody poznane na kursach metodycznych
- Fotogaleria - Job shadowing w szkole w Pachino
- Fotogaleria - Job shadowing w szkole w Aversa
- Fotogaleria - Job shadowing w szkole w Battipaglii
- Fotogaleria - Profesjonalny nauczyciel = kompetentny uczeń
- Prezentacja job-shadowing, Włochy 19-25.05.2018
- Pokaz slajdów - zdjęcia z projektu
- Lekcje przedmiotów zawodowych/ języka angielskiego zawodowego prowadzone metodą CLIL
- Sprawozdanie: Job-shadowing w szkołach włoskich
- [Dziś o 11.10 sala 309] PO WER Zaproszenie na lekcję otwartą
- Sprawozdanie
-
Erasmus+ VET 2015-2017 “Polski uczeń, hiszpański staż”
- Spotkanie z rodzicami i wychowawcami klas uczniów biorących udział w projekcie Erasmus+ „Polski uczeń, hiszpański staż”
- Hiszpański staż w Przeglądzie Gastronomicznym (nr 7-8/2016)
- Wyróżnienie dla ZSGH w Konkursie Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – Podsumowanie staży w ramach Erasmus+ “Polski uczeń, hiszpański staż”
- "Uczniowie ZSGH na praktykach zawodowych w Hiszpanii w ramach projektu Erasmus+" artykuł w Biuletynie Centrum Edukacji Nauczycieli w Gdańsku
- Działania uczestników
- Opis projektu
- Fotogaleria projektu
- Dokumenty do pobrania
- Aktualności
-
Europejski Tydzień Umiejętności Zawodowych
- III Europejski Tydzień Umiejętności Zawodowych
- II Europejski Tydzień Umiejętności Zawodowych
- Europejski tydzień umiejętności zawodowych – na czym polega?
- Video KE z wypowiedzią naszego ucznia
- Podsumowanie I Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych 2016
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – Konkurs wiedzy o cukrzycy 22.11.2016
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – warsztat nt. Revenue Management w hotelu 09.12.
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – kurs baristy
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – promocja rezultatów projektu Erasmus+ 06.12.2016
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – warsztaty – recepcja 07.12.2016
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ- wycieczka przedmiotowa do hotelu Faltom 05.12.2016
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ- warsztaty z absolwentem szkoły p. Piotrem Ruteckim
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – Podsumowanie staży w ramach Erasmus+ “Polski uczeń, hiszpański staż”
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – Szkolny Konkurs „Kompozycje jesienne” dla uczniów klas I- III ZSZ
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – Jak się uczyć to od najlepszych 17, 22.11.2016 r.
- Działania ZSGH Gdańsk w ramach ETUZ – warszat „Kwiaty wstążką malowane”
- Wydarzenia w ramach Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych
- LDV 2012-2014 “Smaki Hiszpanii, Smak Sukcesu”
- LDV 2013-2015 “Hiszpańskie Smaki, polska gościnność”
- LDV 2013 „Kulinarna Francja” – początkiem drogi zawodowej”
-
Erasmus+ 2015-2017 “Eat right, be bright” - opis projektu
- Książka kucharska projektu Erasmus+ Eat right, be bright!
- Wizyta grupy Erasmus+ Eat right, be bright! w ZSGH Gdańsk
- Wymiana uczniów – Kopenhaga, Dania 19-25.03.2017 Erasmus+ Eat right, be bright!
- Promocja projektu Erasmus+ Eat right, be bright! w Szkole Podstawowej nr 60 w Gdańsku
- Promocja projektu Erasmus+ Eat right, be bright! w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 8 w Gdańsku
- Konkurs wiedzy o cukrzycy
- Wymiana uczniów – Kopenhaga, Dania 13-19.11.2016 Erasmus+ Eat right, be bright!
- Wykłady żywieniowe 20.10.2016
- Międzynarodowe spotkanie projektowe Eat right, be bright! Battipaglia, Salerno – Włochy
- Wymiana uczniów w projekcie Erasmus+ Oulu, Finlandia
- Oto jak promujemy projekt Erasmus+ Eat right, be bright! w naszej szkole
- Ankieta dotycząca nawyków żywieniowych
- Żywność ekologiczna – prezentacje do projektu Eat right, be bright!
- Wymiana uczniów – Battipaglia, Włochy, listopad 2015
- Głosowanie na logo projektu Erasmus+ Eat right, be bright!
- Międzynarodowe spotkanie projektowe Erasmus+ Eat right, be bright! Oulu, Finlandia
- Zadania projektowe Erasmus+ “Eat right, be bright!”
- Harmonogram wyjazdów projektowych
- Dokumenty do pobrania
- Aktualności
- eTwinning
- GALERIA
- Kontakt
- Deklaracja dostępności
- Najbliższe wydarzenia
-
Artykuły
- Aktualności
- Promocje
- Nauczyciel
- Galeria
- ERASMUS 2018-2020
- oferta
- Rodzic
- eTwinning
- koło multmedialne
- biblioteka
- Erasmus + 2018-2020 Grand Tour d’Europe
- zastępstwa
- oferty pracy
- Samorząd Uczniowski
- ZSGH
- Literacka Kuchnia 2019
- Osiągnięcia
- Literacka Kuchnia - fotogalerie
- La Cucina Italiana - fotogalerie
- Frankofonia - fotogalerie
- Projekty
- Konkursy
- covid19
- Frankofonia 2021
- Rekrutacja 2022/2023
- wolontariat
- Edukacja do kultury Gdańsk
- Servant Leadership for Schools
- GODZINY DO DYSPOZYCJI N-LA
- Frankofonia 2022
- Rekrutacja 2023/2024
- VII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2023
- Frankofonia 2023
- Rekrutacja 2024/2025
- VIII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia 2024
- Frankofonia 2024