Gratulujemy Zwycięzcom i Uczestnikom, Dziękujemy Jurorom i Sponsorom.
Grand Prix - Kacper Serafińczuk i Wiktor Bałdyga, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, Gdańsk.
I miejsce (zakąska) - Aleksandra Grigorian i Natalia Jesionka, Zespół Szkół Gospodarczych, Elbląg.
II miejsce (zakąska) - Daniel Bauer Norbert Szefer, Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego, Łódź.
III miejsce (zakąska) - Monika Masalon i Daria Piwowarska, Zespół Szkół Agrobiznesu, Człuchów.
I miejsce (deser) - Sandra Jakubowska i Aleksander Kopras, Powiatowy Zespół Szkół nr 1, Kościerzyna.
II miejsce (deser) - Klaudia Raif i Szymon Kierszka, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Hipolita Roszczynialskiego, Rumia.
III miejsce (deser) - Daniel Bauer i Norbert Szefer, Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego, Łódź.
I miejsce za literackość - Krzysztof Rosner i Krystian Kozłowski, Zespół Szkół Agrotechnicznych im. Władysława Reymonta, Słupsk.
II miejsce za literackość - Jarosław Nowak i Kacper Kilimiak, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II, Kościelec.
III miejsce za literackość - Klaudia Szpalerska i Mateusz Drożdżyński, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. Śniadeckich, Poznań.
I miejsce za design w gastronomii - Klaudia Szpalerska i Mateusz Drożdżyński, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. Śniadeckich, Poznań.
II miejsce za design - Kacper Serafińczuk i Wiktor Bałdyga, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, Gdańsk.
III miejsce za design - Magdalena Frankiewicz i Dominika Bonikowska, Zespół Szkół Hotelarsko – Gastronomicznych, Gdynia
Wszystkim Zespołom dziękujemy za udział w Konkursie.