Gratulujemy Zwycięzcom i Uczestnikom, Dziękujemy Jurorom i Sponsorom.

Grand Prix - Kacper Serafińczuk i Wiktor Bałdyga, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, Gdańsk.

I miejsce (zakąska) - Aleksandra Grigorian i Natalia Jesionka, Zespół Szkół Gospodarczych, Elbląg.

II miejsce (zakąska) - Daniel Bauer Norbert Szefer, Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego, Łódź.

III miejsce (zakąska) - Monika Masalon i Daria Piwowarska, Zespół Szkół Agrobiznesu, Człuchów.

I miejsce (deser) - Sandra Jakubowska i Aleksander Kopras, Powiatowy Zespół Szkół nr 1, Kościerzyna.

II miejsce (deser) - Klaudia Raif i Szymon Kierszka, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Hipolita Roszczynialskiego, Rumia.

III miejsce (deser) - Daniel Bauer i Norbert Szefer, Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego, Łódź.

I miejsce za literackość - Krzysztof Rosner i Krystian Kozłowski, Zespół Szkół Agrotechnicznych im. Władysława Reymonta, Słupsk.

II miejsce za literackość - Jarosław Nowak i Kacper Kilimiak, Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II, Kościelec.

III miejsce za literackość - Klaudia Szpalerska i Mateusz Drożdżyński, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. Śniadeckich, Poznań.

I miejsce za design w gastronomii - Klaudia Szpalerska i Mateusz Drożdżyński, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. Śniadeckich, Poznań.

II miejsce za design - Kacper Serafińczuk i Wiktor Bałdyga, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, Gdańsk.

III miejsce za design - Magdalena Frankiewicz i Dominika Bonikowska, Zespół Szkół Hotelarsko – Gastronomicznych, Gdynia

Wszystkim Zespołom dziękujemy za udział w Konkursie.