TECHNIKUM NR 3 (pięcioletnie)
TECHNIK HOTELARSTWA 422402
KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE
- HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
- HGT.06. Realizacja usług w recepcji
Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych: 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404
KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE
- HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
- HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych: 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.
TECHNIK USŁUG KELNERKICH 513102
KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE
- HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich
- HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych
Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych : 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA NR 3 (trzyletnia)
PRACOWNIK OBSŁUGI HOTELOWEJ 962907
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
- HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.
KUCHARZ 512001
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
- HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.
KELNER 513101
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
- HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich
ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.