PRAKTYKI NA PROMACH UNITY LINE
Informujemy o możliwości odbycia dwutygodniowej dodatkowej praktyki na promach firmy Unity Line, które pływają na trasie Świnoujście – Szwecja - Świnoujście. Jest to oferta skierowana dla uczniów ZSGH w zawodzie technik hotelarstwa, technik żywienia i usług gastronomicznych i kucharzy.
Praktyki na promach Unity Line Sp. z o.o. są bezpłatne, oraz skierowane do pełnoletnich uczniów (ukończone 18 lat).
Praktykant ma zagwarantowany nocleg, wyżywienie i zwrot kosztów podróży (Gdańsk – Świnoujście – Gdańsk).
Wymagane dokumenty:
- aktualna książeczka badań dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- dowód osobisty lub paszport
- ubezpieczenie NNW na czas pracy na promie
Praktyki na promach odbywają się w działach:
- recepcja
- housekeeping
- kafeteria i sekcja dla kierowców
- bary i restauracje
- sklep
- kuchnia (osoby uczące się na kierunku gastronomicznym)
Na zakończenie każda osoba otrzymuje certyfikat odbycia praktyki na promie w dwóch wersjach językowych (w j. polskim i angielskim).
Zgłoszenia przyjmuje Kierownik szkolenia praktycznego
Wolne terminy odbycia praktyk:
PROM GRYF:
28.09-12.10.2019 – 2 os hotel
12.10-26.10.2019 – 2 os hotel
26.10-09.11.2019 – 4 os hotel
27.12.2019-11.01.2020 – 2 os hotel, 2 os kuchnia
25.01.2020-08.02.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
08.02-22.02.2020 – 4 os hotel
22.02-07.03.2020- 2 os hotel, 2 os kuchnia
30.05-13.06.2020 – 4 os hotel
27.06-11.07.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
11.07-25.07.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
25.07-08.08.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
08.08-22.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia
PROM POLONIA:
28.10-11.11.2019 – 4 os hotel
25.11-09.12.2019 – 5 os hotel, 1 os kuchnia
09.12-23.12.2019 – 2 os kuchnia
20.01-03.02.2020 – 6 os hotel
03.02-17.02.2020 – 3 os hotel
20.07-03.08.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
03.08-17.08.2020 – 6 os hotel, 2 os kuchnia
PROM SKANIA:
30.09-14.10.2019 – 6 os hotel, 1 os kuchnia
28.10-11.11.2019 – 3 os hotel
27.12.2019-06.01.2020 – 4 os hotel
03.02-17.02.2020 – 6 os hotel
17.02-02.03.2020 – 6 os hotel
30.03-11.04.2020 – 6 os hotel
08.06-22.06.2020 – 3 os hotel, 2 os kuchnia
06.07.-20.07.2020 – 6 os hotel,2 os kuchnia
20.07-03.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia
03.08-17.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia
17.08-31.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia
PROM WOLIN:
28.09-12.10.2019 – 2 os hotel,2 os kuchnia
26.10-09.11.2019 – 2 os kuchnia
07.12-21.12.2019 – 2 os kuchnia
27.12.2019-11.01.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
25.01-08.02.2020 – 2 os hotel
08.02-22.02.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia
22.02-07.03.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia
02.05-16.05.2020 – 2 os hotel
27.06-11.07.2020 -1 os kuchnia
11.07-25.07.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia
25.07-08.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia
08.08-22.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z kierownikiem szkolenia praktycznego.