PRAKTYKI NA PROMACH UNITY LINE

Informujemy o możliwości odbycia dwutygodniowej dodatkowej praktyki na promach firmy Unity Line, które pływają na trasie Świnoujście – Szwecja - Świnoujście. Jest to oferta skierowana  dla uczniów ZSGH w zawodzie technik hotelarstwa, technik żywienia i usług gastronomicznych i kucharzy.

Praktyki na promach Unity Line Sp. z o.o. są bezpłatne, oraz skierowane do pełnoletnich uczniów (ukończone 18 lat).

Praktykant ma zagwarantowany nocleg, wyżywienie i zwrot kosztów podróży  (Gdańsk – Świnoujście – Gdańsk).

Wymagane dokumenty:

  • aktualna książeczka badań dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • dowód osobisty lub paszport
  • ubezpieczenie NNW na czas pracy na promie

Praktyki na promach odbywają się w działach: 

  • recepcja
  • housekeeping
  • kafeteria i sekcja dla kierowców
  • bary i restauracje
  • sklep
  • kuchnia (osoby uczące się na kierunku gastronomicznym)

Na zakończenie każda osoba otrzymuje certyfikat odbycia praktyki na promie w dwóch wersjach językowych (w j. polskim i angielskim).

Zgłoszenia przyjmuje Kierownik szkolenia praktycznego

 

Wolne terminy odbycia praktyk:

PROM GRYF:

 

28.09-12.10.2019 – 2 os hotel

12.10-26.10.2019 – 2 os hotel

26.10-09.11.2019 – 4 os hotel

27.12.2019-11.01.2020 – 2 os hotel, 2 os kuchnia

 

25.01.2020-08.02.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

08.02-22.02.2020 – 4 os hotel

22.02-07.03.2020- 2 os hotel, 2 os kuchnia

30.05-13.06.2020 – 4 os hotel

27.06-11.07.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

11.07-25.07.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

25.07-08.08.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

08.08-22.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia

 

PROM  POLONIA:

 

28.10-11.11.2019 – 4 os hotel

25.11-09.12.2019 – 5 os hotel, 1 os kuchnia

09.12-23.12.2019 – 2 os kuchnia

 

20.01-03.02.2020 – 6 os hotel

03.02-17.02.2020 – 3 os hotel

20.07-03.08.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

03.08-17.08.2020 – 6 os hotel, 2 os kuchnia

 

PROM SKANIA:

 

30.09-14.10.2019 – 6 os hotel, 1 os kuchnia

28.10-11.11.2019 – 3 os hotel

27.12.2019-06.01.2020 – 4 os hotel

 

03.02-17.02.2020 – 6 os hotel

17.02-02.03.2020 – 6 os hotel

30.03-11.04.2020 – 6 os hotel

08.06-22.06.2020 – 3 os hotel, 2 os kuchnia

06.07.-20.07.2020 – 6 os hotel,2 os kuchnia

20.07-03.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia

03.08-17.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia

17.08-31.08.2020 - 6 os hotel,2 os kuchnia

 

 

PROM WOLIN:

 

28.09-12.10.2019 – 2 os hotel,2  os kuchnia

26.10-09.11.2019 – 2 os kuchnia

07.12-21.12.2019 – 2 os kuchnia

27.12.2019-11.01.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

 

25.01-08.02.2020 – 2 os hotel

08.02-22.02.2020 – 4 os hotel, 2 os kuchnia

22.02-07.03.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia

02.05-16.05.2020 – 2 os hotel

27.06-11.07.2020 -1 os kuchnia

11.07-25.07.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia

25.07-08.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia

08.08-22.08.2020 - 4 os hotel, 2 os kuchnia

 

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z kierownikiem szkolenia praktycznego.