TECHNIKUM  NR 3 (pięcioletnie)

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH   343404

KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE

  • HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
  • HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych: 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.

TECHNIK HOTELARSTWA 422402

KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE

  • HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • HGT.06. Realizacja usług w recepcji

Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych: 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.

    TECHNIK USŁUG KELNERSKICH    513102

    KWALIFIKACJE WYODRĘBNIONE W ZAWODZIE

    • HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich
    • HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych

    Liczba tygodni przeznaczonych na realizację praktyk zawodowych : 8 tygodni (280 godzin) - realizacja u pracodawców.


    BRANŻOWA SZKOŁA  I  STOPNIA NR 3 (trzyletnia)

    PRACOWNIK OBSŁUGI HOTELOWEJ 962907

    KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE

    • HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

    ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.

    KUCHARZ 512001                                                                    

    KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE

    • HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań

    ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.

    KELNER 513101

    KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE

    • HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich

    ZAJĘCIA PRAKTYCZNE REALIZOWANE WYŁĄCZNIE U PRACODAWCÓW.