Wyjścia klas 2b,3b,4b,5ap,5bp,5cp,5kp,5np,5mp

Zastępstwa

Okres: 19.09.2023 (wt.) - 19.09.2023 (wt.)

Dzień: 19.09.2023 (wt.)
Lekcja Nauczyciel Oddział Przedmiot Sala Zastępca Uwagi
0 BIAŁEK JERZY 1g|gr2 Wychowanie fizyczne B3 Uczniowie przychodzą później
0 LASKOWSKA EWA 2a podstawy hotelarstwa 309 Uczniowie przychodzą później
0 RASIŃSKA DOROTA 2k|gr1 pracownia gastronomiczna PR3 WEREMKO WERONIKA za 5mp
1 BIAŁEK JERZY 1g|gr2 Wychowanie fizyczne B3 Uczniowie przychodzą później
1 KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA 1i język angielski zawodowy 107 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA za 2b
1 LASKOWSKA BEATA 2c|gr2 Język angielski 219 WOJDYGA MAŁGORZATA za 5cp
1 PELOWSKA EWA 1a|gr2 Język niemiecki 222 Uczniowie przychodzą później
1 RASIŃSKA DOROTA 2k|gr1 pracownia gastronomiczna PR3 WEREMKO WERONIKA za 5mp
1 WILDA BEATA 2L Język francuski 212 DOŁŻYCKA JOANNA za 5kp
2 BIAŁEK JERZY 2e Wychowanie fizyczne B3 ŁUKOWSKI STANISŁAW
2 LASKOWSKA BEATA 2c|gr2 Język angielski 219 WOJDYGA MAŁGORZATA za 5cp
2 PELOWSKA EWA 2a|gr1 techniki pracy w hotelarstwie 214 MAŁECKI MACIEJ za 2b
2 PIĄTKOWSKA MONIKA 2L Geografia 4 Przeniesiona wf z ostatniej lekcji
2 RASIŃSKA DOROTA 2k|gr1 pracownia gastronomiczna PR3 WEREMKO WERONIKA za 5mp
2 RZESZOTARSKA EWA 1j|gr2 Język francuski 211 DOŁŻYCKA JOANNA
2 SELEMAN BEATA 1e Biologia 116 KOPEĆ ALEKSANDRA za 3b
2 WILDA BEATA 1k Język angielski 8 DOCHTOROWICZ ADAM za 5np
3 GOŹDZIKOWSKA MONIKA 1n Lekcja biblioteczna @ GAWINKOWSKA EWA
3 KOŁACZ MARIOLA 1e Biologia 116 KOPEĆ ALEKSANDRA za 3b
3 LASKOWSKA BEATA 2e Wychowanie fizyczne 110 KWIATKOWSKA ANNA za 5cp
3 PELOWSKA EWA 1c|gr2 Język niemiecki 214 MUSZCZYŃSKI LESZEK
3 PIĄTKOWSKA MONIKA 3c organizacja usług gastronomicznych 4 SOSNA PATRYCJA
3 RASIŃSKA DOROTA 2k|gr1 pracownia gastronomiczna PR3 WEREMKO WERONIKA za 5mp
3 RZESZOTARSKA EWA 1b organizacja pracy w hotelarstwie 107 SZULC MARTA za 2b
3 WILDA BEATA 1k zasady żywienia człowieka 105 KOWALCZYK PAULINA za 5np
4 BIAŁEK JERZY 2c|gr2 Wychowanie fizyczne B3 SAWICKA JOANNA
4 BOLDUAN ANNA 3i|gr2 techniki pracy w hotelarstwie 310 DURCZYŃSKA KATARZYNA
4 KOŁACZ MARIOLA 2a podstawy hotelarstwa 214 MAŁECKI MACIEJ za 2b
4 KRZEWICKA ANNA 1g Podstawy żywienia człowieka 105 KOWALCZYK PAULINA za 5mp
4 LASKOWSKA BEATA 2e Język angielski 211 WIŚNIEWSKA ELWIRA za 5ap
4 MARSZAŁEK HALINA 3k|gr1 pracownia usług gastronomicznych SB BIELECKA-ZIUZIA ANNA
4 PERZYŃSKA KRZYSZTOFA 1a Język polski 9 BROGOWSKA BOGUMIŁA za 5kp
4 PIĄTKOWSKA MONIKA 1b organizacja pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA za 2b
4 RASIŃSKA DOROTA 1c|gr2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR3 WEREMKO WERONIKA za 2b
5 BIAŁEK JERZY 2k Wychowanie fizyczne B3 KWIATKOWSKA ANNA za 5cp
5 BOLDUAN ANNA 3i|gr2 techniki pracy w hotelarstwie 310 DURCZYŃSKA KATARZYNA
5 KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA 1i|gr2 Język angielski 122 Uczniowie zwolnieni do domu
5 KOŁACZ MARIOLA 1g Biologia 116 KOPEĆ ALEKSANDRA za 4b
5 KRZEWICKA ANNA 1f technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 105 KOWALCZYK PAULINA za 5cp
5 LASKOWSKA BEATA 3a Język angielski 3 Przeniesiona
5 LASKOWSKA EWA 2a Matematyka 210 BONDARYK JOANNA za 5kp
5 MARSZAŁEK HALINA 3k|gr1 pracownia usług gastronomicznych SB BIELECKA-ZIUZIA ANNA
5 PERZYŃSKA KRZYSZTOFA 1a Fizyka 205 DYMEK WIOLETTA za 2b
5 PIĄTKOWSKA MONIKA 1n Matematyka 4 GOŹDZIKOWSKA MONIKA
5 RASIŃSKA DOROTA 1c|gr2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR3 WEREMKO WERONIKA za 2b
5 RZESZOTARSKA EWA 1k język francuski zawodowy 108 DOŁŻYCKA JOANNA za 4b
5 WILDA BEATA 2c Język polski 8 BROGOWSKA BOGUMIŁA za 5Kp
6 BIAŁEK JERZY 2k Wychowanie fizyczne B3 Uczniowie zwolnieni do domu
6 BOLDUAN ANNA 3i|gr2 techniki pracy w hotelarstwie 310 DURCZYŃSKA KATARZYNA
6 KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA 1n|gr1 Wychowanie fizyczne 109 SAWICKA JOANNA za 5bp
6 KOŁACZ MARIOLA 3k Zajęcia z wychowawcą 4 ZAWADZKA-GIZA JOLANTA za 5np
6 LASKOWSKA BEATA 3a Język angielski 3 Uczniowie zwolnieni do domu
6 PERZYŃSKA KRZYSZTOFA 3m zasady żywienia człowieka 12 SOSNA PATRYCJA za 5mp
6 RASIŃSKA DOROTA 1c|gr2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR3 WEREMKO WERONIKA za 2b
6 WILDA BEATA 2c usługi kelnerskie 302 BIELECKA-ZIUZIA ANNA za 2b
7 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 3n|gr1 pracownia gastronomiczna 105 KOWALCZYK PAULINA
7 KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA 2a język angielski zawodowy 122 Uczniowie zwolnieni do domu
7 KOŁACZ MARIOLA 3c Podstawy przedsiębiorczości 104 Uczniowie zwolnieni do domu
7 KRZEWICKA ANNA 3i Wychowanie fizyczne b2 WSZELAKI ROBERT za 5kp
7 LASKOWSKA BEATA 2c|gr1 Język angielski 3 Uczniowie zwolnieni do domu
7 PERZYŃSKA KRZYSZTOFA 3m Historia 112 SOCHACKA BOGUMIŁA za 5mp
7 PIĄTKOWSKA MONIKA 1k Edukacja dla bezpieczeństwa 4 ZAWADZKA-GIZA JOLANTA za 5np
7 RASIŃSKA DOROTA 1c|gr2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR3 WEREMKO WERONIKA za 2b
7 RZESZOTARSKA EWA 2k język francuski zawodowy 119 Uczniowie zwolnieni do domu
8 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 3n|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
8 PIĄTKOWSKA MONIKA 1j Geografia 4 Uczniowie zwolnieni do domu
9 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 3n|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
10 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 3n|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA