Dzień: 19.09.2023 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0 |
BIAŁEK JERZY |
1g|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0 |
LASKOWSKA EWA |
2a |
podstawy hotelarstwa |
309 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0 |
RASIŃSKA DOROTA |
2k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 5mp |
1 |
BIAŁEK JERZY |
1g|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1i |
język angielski zawodowy |
107 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
za 2b |
1 |
LASKOWSKA BEATA |
2c|gr2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
za 5cp |
1 |
PELOWSKA EWA |
1a|gr2 |
Język niemiecki |
222 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1 |
RASIŃSKA DOROTA |
2k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 5mp |
1 |
WILDA BEATA |
2L |
Język francuski |
212 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
za 5kp |
2 |
BIAŁEK JERZY |
2e |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
2 |
LASKOWSKA BEATA |
2c|gr2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
za 5cp |
2 |
PELOWSKA EWA |
2a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
MAŁECKI MACIEJ |
za 2b |
2 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2L |
Geografia |
4 |
Przeniesiona |
wf z ostatniej lekcji |
2 |
RASIŃSKA DOROTA |
2k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 5mp |
2 |
RZESZOTARSKA EWA |
1j|gr2 |
Język francuski |
211 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
2 |
SELEMAN BEATA |
1e |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
za 3b |
2 |
WILDA BEATA |
1k |
Język angielski |
8 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
za 5np |
3 |
GOŹDZIKOWSKA MONIKA |
1n |
Lekcja biblioteczna |
@ |
GAWINKOWSKA EWA |
|
3 |
KOŁACZ MARIOLA |
1e |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
za 3b |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
2e |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
za 5cp |
3 |
PELOWSKA EWA |
1c|gr2 |
Język niemiecki |
214 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
|
3 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
organizacja usług gastronomicznych |
4 |
SOSNA PATRYCJA |
|
3 |
RASIŃSKA DOROTA |
2k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 5mp |
3 |
RZESZOTARSKA EWA |
1b |
organizacja pracy w hotelarstwie |
107 |
SZULC MARTA |
za 2b |
3 |
WILDA BEATA |
1k |
zasady żywienia człowieka |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
za 5np |
4 |
BIAŁEK JERZY |
2c|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
SAWICKA JOANNA |
|
4 |
BOLDUAN ANNA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
310 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
4 |
KOŁACZ MARIOLA |
2a |
podstawy hotelarstwa |
214 |
MAŁECKI MACIEJ |
za 2b |
4 |
KRZEWICKA ANNA |
1g |
Podstawy żywienia człowieka |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
za 5mp |
4 |
LASKOWSKA BEATA |
2e |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
za 5ap |
4 |
MARSZAŁEK HALINA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
4 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
1a |
Język polski |
9 |
BROGOWSKA BOGUMIŁA |
za 5kp |
4 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1b |
organizacja pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
za 2b |
4 |
RASIŃSKA DOROTA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 2b |
5 |
BIAŁEK JERZY |
2k |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
KWIATKOWSKA ANNA |
za 5cp |
5 |
BOLDUAN ANNA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
310 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
5 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1i|gr2 |
Język angielski |
122 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5 |
KOŁACZ MARIOLA |
1g |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
za 4b |
5 |
KRZEWICKA ANNA |
1f |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
za 5cp |
5 |
LASKOWSKA BEATA |
3a |
Język angielski |
3 |
Przeniesiona |
|
5 |
LASKOWSKA EWA |
2a |
Matematyka |
210 |
BONDARYK JOANNA |
za 5kp |
5 |
MARSZAŁEK HALINA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
5 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
1a |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
za 2b |
5 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1n |
Matematyka |
4 |
GOŹDZIKOWSKA MONIKA |
|
5 |
RASIŃSKA DOROTA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 2b |
5 |
RZESZOTARSKA EWA |
1k |
język francuski zawodowy |
108 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
za 4b |
5 |
WILDA BEATA |
2c |
Język polski |
8 |
BROGOWSKA BOGUMIŁA |
za 5Kp |
6 |
BIAŁEK JERZY |
2k |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
BOLDUAN ANNA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
310 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
6 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1n|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
za 5bp |
6 |
KOŁACZ MARIOLA |
3k |
Zajęcia z wychowawcą |
4 |
ZAWADZKA-GIZA JOLANTA |
za 5np |
6 |
LASKOWSKA BEATA |
3a |
Język angielski |
3 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
3m |
zasady żywienia człowieka |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
za 5mp |
6 |
RASIŃSKA DOROTA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 2b |
6 |
WILDA BEATA |
2c |
usługi kelnerskie |
302 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
za 2b |
7 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
7 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
2a |
język angielski zawodowy |
122 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7 |
KOŁACZ MARIOLA |
3c |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7 |
KRZEWICKA ANNA |
3i |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
WSZELAKI ROBERT |
za 5kp |
7 |
LASKOWSKA BEATA |
2c|gr1 |
Język angielski |
3 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
3m |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
za 5mp |
7 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1k |
Edukacja dla bezpieczeństwa |
4 |
ZAWADZKA-GIZA JOLANTA |
za 5np |
7 |
RASIŃSKA DOROTA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
za 2b |
7 |
RZESZOTARSKA EWA |
2k |
język francuski zawodowy |
119 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
8 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1j |
Geografia |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
9 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
10 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|