Dzień: 29.04.2025 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
1, 08:15-09:00 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
LEWCZUK ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3m|gr1 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
2, 09:10-09:55 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
LEWCZUK ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4b |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
3, 10:05-10:50 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
3, 10:05-10:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1b |
podstawy hotelarstwa |
206 |
SZULC MARTA |
|
4, 11:10-11:55 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
4, 11:10-11:55 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
SB |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
4, 11:10-11:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1kc |
Doradztwo zawodowe |
11 |
LASKOWSKA EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
SB |
LEWCZUK ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1kc |
Doradztwo zawodowe |
11 |
LASKOWSKA EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
1b |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
6, 13:00-13:45 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3a|gr2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2m |
Doradztwo zawodowe |
11 |
LASKOWSKA EWA |
|
7, 13:50-14:35 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
7, 13:50-14:35 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
SB |
LEWCZUK ANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3a|gr2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2m |
Język polski |
11 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
9, 15:30-16:15 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
10, 16:20-17:05 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|