Dzień: 24.06.2025 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
105 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
0, 07:25-08:10 |
SOSNA PATRYCJA |
1kc|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3c |
Geografia |
4 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
|
1, 08:15-09:00 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
1, 08:15-09:00 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
1, 08:15-09:00 |
PAWELEC ANNA |
3m|gr2 |
Język angielski |
123 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
SOSNA PATRYCJA |
1kc|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3g|gr1 |
usługi kelnerskie |
300 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3c |
język niemiecki zawodowy |
211 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
|
2, 09:10-09:55 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
2, 09:10-09:55 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
2, 09:10-09:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
3n |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
2, 09:10-09:55 |
LASKOWSKA EWA |
2b|t.pr.hot.-1/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
3L |
Chemia |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
2, 09:10-09:55 |
SOSNA PATRYCJA |
1kc|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3g|gr1 |
usługi kelnerskie |
300 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
WEREMKO WERONIKA |
|
3, 10:05-10:50 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1kc |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
3, 10:05-10:50 |
LASKOWSKA EWA |
2b|t.pr.hot.-1/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
3, 10:05-10:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1i|gr1 |
obsługa gości |
300 |
JANIK EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3b|j.angielski-2/2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie przychodzą później |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
WEREMKO WERONIKA |
|
4, 11:10-11:55 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1n |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
4, 11:10-11:55 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
BIAŁEK JERZY |
|
4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
1e |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
WSZELAKI ROBERT |
|
4, 11:10-11:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
BIAŁEK JERZY |
|
4, 11:10-11:55 |
LASKOWSKA EWA |
2b|t.pr.hot.-1/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
4, 11:10-11:55 |
NARTOWSKA KATARZYNA |
4m |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
4, 11:10-11:55 |
PAWELEC ANNA |
2n|gr1 |
Informatyka |
203 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
4, 11:10-11:55 |
SOSNA PATRYCJA |
2j |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1i|gr1 |
obsługa gości |
300 |
JANIK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3b|j.angielski-2/2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1i |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
5, 12:05-12:50 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
5, 12:05-12:50 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
OK |
BIAŁEK JERZY |
|
5, 12:05-12:50 |
NARTOWSKA KATARZYNA |
4a |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
5, 12:05-12:50 |
PAWELEC ANNA |
1n |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
5, 12:05-12:50 |
SOSNA PATRYCJA |
2f |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
1e|gr1 |
Język angielski |
200 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
|
6, 13:00-13:45 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
3n |
Biologia |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
PAWELEC ANNA |
3L |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
6, 13:00-13:45 |
SOSNA PATRYCJA |
2L |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3a|gr2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1i |
Zajęcia z wychowawcą |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
SB |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SOSNA PATRYCJA |
3L |
Język polski |
8 |
WILDA BEATA |
|
7, 13:50-14:35 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3a|gr2 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
9, 15:30-16:15 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
10, 16:20-17:05 |
DUBERT JOANNA |
3i|gr2 |
technologia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|