Dzień: 17.12.2024 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
105 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
JANIK EWA |
|
0, 07:25-08:10 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
LEWCZUK ANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4a|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4c|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4k|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4m|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4n|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
3m|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
105 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
JANIK EWA |
|
1, 08:15-09:00 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
LEWCZUK ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
PAWELEC ANNA |
3m|gr2 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
1, 08:15-09:00 |
SZULC MARTA |
1i |
podstawy hotelarstwa |
206 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
4n |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3g|gr1 |
usługi kelnerskie |
5 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
300 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3c |
organizacja usług gastronomicznych |
115 |
JANIK EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
LEWCZUK ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2a |
Język polski |
11 |
SELEMAN BEATA |
za |
2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
SZULC MARTA |
2b|t.pr.hot.-2/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
3f |
Zajęcia z wychowawcą |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3g|gr1 |
usługi kelnerskie |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
3, 10:05-10:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
300 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3c |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
1e|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZULC MARTA |
2b|t.pr.hot.-2/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1i|gr1 |
obsługa gości |
302 |
JANIK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
5k |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
4, 11:10-11:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|puz-2/2 |
pracownia usług żywieniowych |
OK |
DUBERT JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
PAWELEC ANNA |
2n|gr1 |
Język hiszpański |
202 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
4, 11:10-11:55 |
SZULC MARTA |
2b|t.pr.hot.-2/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
LASKOWSKA EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1i|gr1 |
obsługa gości |
302 |
JANIK EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|pr.obs.g.-2/2 |
Matematyka |
210 |
MRÓZ AGATA |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
5k |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|puz-2/2 |
pracownia usług żywieniowych |
OK |
DUBERT JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
LICA ALEKSANDRA |
5a|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
LASKOWSKA EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
3f |
Język polski |
10 |
SAWICKA ELŻBIETA |
|
5, 12:05-12:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3b|pr.obs.g.-1/2 |
Matematyka |
210 |
MRÓZ AGATA |
za |
6, 13:00-13:45 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|pr.obs.g.-2/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
5k |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
LICA ALEKSANDRA |
5a|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
PAWELEC ANNA |
3L |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
LASKOWSKA EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
1e|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
SB |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|pr.obs.g.-2/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
5k |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
LICA ALEKSANDRA |
2b|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
LICA ALEKSANDRA |
2k|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
PAWELEC ANNA |
1i |
język angielski zawodowy |
108 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SZULC MARTA |
1b |
organizacja pracy w hotelarstwie |
206 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
1e|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
SB |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|pr.obs.g.-2/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
LICA ALEKSANDRA |
2k|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
LICA ALEKSANDRA |
2b|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
SZULC MARTA |
1b |
podstawy hotelarstwa |
206 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
5m |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
SB |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|