Dzień: 25.03.2025 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
3n |
Zajęcia z wychowawcą |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2m |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
TUROWSKA ANNA |
1i|gr1 |
Informatyka |
203 |
BONDARYK JOANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
1e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
3n |
zasady żywienia człowieka |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
1, 08:15-09:00 |
PAWELEC ANNA |
3m|gr2 |
Język angielski |
202 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
|
1, 08:15-09:00 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3e |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
TUROWSKA ANNA |
2L|gr2 |
Język francuski |
119 |
RZESZOTARSKA EWA |
|
1, 08:15-09:00 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
1e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1i |
Historia |
107 |
KRZEWICKA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
TUROWSKA ANNA |
2c|gr2 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
1e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
JANIK EWA |
1i|gr2 |
obsługa gości |
302 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
202 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
3, 10:05-10:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1b |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
3, 10:05-10:50 |
TUROWSKA ANNA |
2k|gr2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
1e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|gr2 |
pracownia usług żywieniowych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
JANIK EWA |
1i|gr2 |
obsługa gości |
302 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
4c |
Geografia |
4 |
Przeniesiona |
|
4, 11:10-11:55 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3e|p.gastr.-1/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2i|gr2 |
pracownia usług żywieniowych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
JANIK EWA |
2k |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
309 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
PAWELEC ANNA |
1n |
Doradztwo zawodowe |
115 |
LASKOWSKA EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
5, 12:05-12:50 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3e|p.gastr.-1/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
JANIK EWA |
2k |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
309 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1i |
Edukacja dla bezpieczeństwa |
4 |
Przeniesiona |
|
6, 13:00-13:45 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3e|p.gastr.-1/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2b |
Historia i teraźniejszość |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
7, 13:50-14:35 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3e|p.gastr.-1/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
LEWCZUK ANNA |
|
10, 16:20-17:05 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3b|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|