Dzień: 07.10.2025 (wt.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
2i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
208a |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
KRZEWICKA ANNA |
5b |
Historia |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a |
organizacja pracy w hotelarstwie |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1m |
Edukacja dla bezpieczeństwa |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
2i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
208a |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3k|gr1 |
Język francuski |
214 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
1, 08:15-09:00 |
KOWALCZYK PAULINA |
5m |
organizacja usług gastronomicznych |
105 |
WEREMKO WERONIKA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRZEWICKA ANNA |
2n |
Historia |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
SAWICKA JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a |
organizacja pracy w hotelarstwie |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1c |
Podstawy żywienia człowieka |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
Przeniesiona |
|
2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3j|gr1 |
Język francuski |
214 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
2, 09:10-09:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
5m |
Język niemiecki |
222 |
PELOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
WEREMKO WERONIKA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRZEWICKA ANNA |
3a |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
2, 09:10-09:55 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr2 |
Język angielski |
3 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
2, 09:10-09:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
2i|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
3, 10:05-10:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3b|gr1 |
Język francuski |
214 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
3, 10:05-10:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
2kc |
Biznes i zarządzanie |
104 |
SZUBA MONIKA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
WEREMKO WERONIKA |
|
3, 10:05-10:50 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr1 |
Język angielski |
3 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
3, 10:05-10:50 |
MAŁECKI MACIEJ |
2i|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2e |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
4, 11:10-11:55 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
5k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Przeniesiona |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
2n |
zasady żywienia człowieka |
115 |
Przeniesiona |
|
4, 11:10-11:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3L |
Historia i teraźniejszość |
218 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
4, 11:10-11:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
5n |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
WSZELAKI ROBERT |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Przeniesiona |
|
4, 11:10-11:55 |
LASKOWSKA BEATA |
1a|gr2 |
Język angielski |
3 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
4, 11:10-11:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
4, 11:10-11:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
4c |
Matematyka |
107 |
MRÓZ AGATA |
|
5, 12:05-12:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
5k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1k |
zasady żywienia człowieka |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
LASKOWSKA BEATA |
5a |
Język angielski |
3 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
5, 12:05-12:50 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
6, 13:00-13:45 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
5k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
5b |
Język francuski |
218 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KOŁACZ MARIOLA |
1k |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓTKI ANNA |
2n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
LASKOWSKA BEATA |
5a |
Język angielski |
3 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
6, 13:00-13:45 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
6, 13:00-13:45 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1i |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
DOBEK WIKTORIA |
|
7, 13:50-14:35 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
5k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
MAŁECKI MACIEJ |
3f |
działalność gospodarcza w gastronomii |
214 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|