Dzień: 08.10.2025 (śr.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
KOWALCZYK PAULINA |
4c|gr2 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr1 |
Język angielski |
3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1b |
Edukacja dla bezpieczeństwa |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
1, 08:15-09:00 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
3a |
język angielski zawodowy |
211 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
GINTER KAMILA |
5k |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
1, 08:15-09:00 |
KOWALCZYK PAULINA |
4c|gr2 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRZEWICKA ANNA |
5b |
Język angielski |
107 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr1 |
Język angielski |
3 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
1, 08:15-09:00 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
1, 08:15-09:00 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
BIAŁEK JERZY |
3L|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
SAWICKA JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
LEWCZUK ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
4k |
organizacja produkcji gastronomicznej |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
2b|gr1 |
Język francuski |
108 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
2, 09:10-09:55 |
GINTER KAMILA |
3e|t.g.z tow.-2/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
2, 09:10-09:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
5m |
organizacja usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
LASKOWSKA BEATA |
5k |
Język angielski |
3 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
2, 09:10-09:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
2, 09:10-09:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
2, 09:10-09:55 |
ZIĘCINA DAWID |
4c |
Chemia |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
4k |
Język angielski |
200 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
3, 10:05-10:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3L|gr1 |
Język francuski |
119 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
3e|t.g.z tow.-2/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
3, 10:05-10:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
2m |
Zajęcia z wychowawcą |
104 |
SZUBA MONIKA |
|
3, 10:05-10:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
5m |
organizacja usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRZEWICKA ANNA |
2b |
Matematyka |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
LASKOWSKA BEATA |
5k |
Język angielski |
3 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
3, 10:05-10:50 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
3, 10:05-10:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3f |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
3, 10:05-10:50 |
ZIĘCINA DAWID |
3c |
Język niemiecki |
108 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
|
4, 11:10-11:55 |
BIAŁEK JERZY |
4k |
Biologia |
5 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
2kc|gr1 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
4, 11:10-11:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3j|gr1 |
Język francuski |
b1 |
WSZELAKI ROBERT |
|
4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR2 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
wolna sala 113 |
4, 11:10-11:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
1e |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
3n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
KRZEWICKA ANNA |
3a |
Język polski |
107 |
SAWICKA ELŻBIETA |
|
4, 11:10-11:55 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
SAWICKA JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
4, 11:10-11:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3e |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
4, 11:10-11:55 |
ZIĘCINA DAWID |
1i |
język angielski zawodowy |
108 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4k |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
5, 12:05-12:50 |
BIAŁEK JERZY |
2m |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
LEWCZUK ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
2kc|gr1 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
5, 12:05-12:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3b|gr1 |
Język francuski |
108 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR2 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
|
5, 12:05-12:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
3n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRZEWICKA ANNA |
3i |
Historia |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr2 |
Język angielski |
123 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
BOLDUAN ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1e |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
5, 12:05-12:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3f|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
6, 13:00-13:45 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4k |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
6, 13:00-13:45 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
5n |
Język angielski |
200 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1k|gr1 |
Język francuski |
218 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR2 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
|
6, 13:00-13:45 |
KOŁACZ MARIOLA |
1n |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRZEWICKA ANNA |
3k |
zasady żywienia człowieka |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
LASKOWSKA BEATA |
4c |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
6, 13:00-13:45 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
BOLDUAN ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3i |
Geografia |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4k |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
7, 13:50-14:35 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
5n |
Język angielski |
200 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1b|gr1 |
Język francuski |
218 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR2 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
|
7, 13:50-14:35 |
KRZEWICKA ANNA |
3m |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
7, 13:50-14:35 |
MAŁECKI MACIEJ |
3a |
podstawy hotelarstwa |
214 |
BOLDUAN ANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2b |
Zajęcia z wychowawcą |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
ZIĘCINA DAWID |
4L |
Historia |
108 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m |
Zajęcia z wychowawcą |
SB |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
MAŁECKI MACIEJ |
3e |
działalność gospodarcza w gastronomii |
214 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|