| Dzień: 22.10.2025 (śr.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
| 0, 07:25-08:10 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1b |
Edukacja dla bezpieczeństwa |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
| 1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3c |
Geografia |
4 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1b|gr2 |
Język angielski |
212 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
DUBERT JOANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3f |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 3, 10:05-10:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
3m |
język niemiecki zawodowy |
11 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3e |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 4, 11:10-11:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1a |
podstawy hotelarstwa |
11 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1i |
Biznes i zarządzanie |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1e |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
3f |
język angielski zawodowy |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3i |
Geografia |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
3k|gr2 |
Język angielski |
222 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2b |
Zajęcia z wychowawcą |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 8, 14:40-15:25 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
SB |
ŚWIERZBIN MARTA |
|