Dzień: 16.04.2025 (śr.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
2a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
LASKOWSKA EWA |
|
0, 07:25-08:10 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
KRZEWICKA ANNA |
1n |
Historia |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
1e|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
1i|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
SOSNA PATRYCJA |
3c|gr2 |
miksologia |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
1, 08:15-09:00 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
3k |
Język angielski |
200 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
2a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
LASKOWSKA EWA |
|
1, 08:15-09:00 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
LICA ALEKSANDRA |
1e|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
LICA ALEKSANDRA |
1i|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
SOSNA PATRYCJA |
3c|gr2 |
miksologia |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
1, 08:15-09:00 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1b |
Język polski |
11 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
3k |
Język angielski |
200 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
2a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
LASKOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRZEWICKA ANNA |
2n |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
za |
2, 09:10-09:55 |
SOSNA PATRYCJA |
3m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
2, 09:10-09:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
2, 09:10-09:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1b |
Język polski |
11 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
4n |
Biologia |
115 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
|
3, 10:05-10:50 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
1b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
LASKOWSKA EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRZEWICKA ANNA |
5k |
Historia |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
SOSNA PATRYCJA |
3g|gr1 |
miksologia |
302 |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
3, 10:05-10:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2m |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
4, 11:10-11:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
5n |
Język angielski |
200 |
uczniowie do biblioteki |
|
4, 11:10-11:55 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
1b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
MAŁECKI MACIEJ |
|
4, 11:10-11:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2g|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
JANIK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
2e|gr2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
KRZEWICKA ANNA |
5a |
Historia |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
4, 11:10-11:55 |
SOSNA PATRYCJA |
3g|gr1 |
miksologia |
302 |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
WEREMKO WERONIKA |
4k |
zasady żywienia człowieka |
115 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
4, 11:10-11:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
3m |
zasady żywienia człowieka |
205 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
5, 12:05-12:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
5n |
Język angielski |
200 |
uczniowie do biblioteki |
|
5, 12:05-12:50 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
5a |
systemy komputerowe w zarządzniu hotelem |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2g|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
JANIK EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
2e|gr2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRZEWICKA ANNA |
2m |
Matematyka |
106 |
KRYSTKIEWICZ MARCIN |
za |
5, 12:05-12:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
5m |
Język polski |
11 |
uczniowie do biblioteki |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
5a |
systemy komputerowe w zarządzniu hotelem |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2g|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
JANIK EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
4c |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRZEWICKA ANNA |
1i |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
6, 13:00-13:45 |
SOSNA PATRYCJA |
1e |
Matematyka |
106 |
KRYSTKIEWICZ MARCIN |
za |
6, 13:00-13:45 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
5m |
Język polski |
11 |
uczniowie do biblioteki |
|
7, 13:50-14:35 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
1i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2g|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
JANIK EWA |
|
7, 13:50-14:35 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
4c |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
8, 14:40-15:25 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
4c |
organizacja usług gastronomicznych |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
1i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|