| Dzień: 03.12.2025 (śr.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
DUBERT JOANNA |
|
| 0, 07:25-08:10 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2b |
Język polski |
11 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
| 1, 08:15-09:00 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
DUBERT JOANNA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
3j |
Język polski |
9 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2b |
Język polski |
11 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
DUBERT JOANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
3j |
Język polski |
9 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
3m |
Historia i teraźniejszość |
107 |
KRZEWICKA ANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
Zajęcia z wychowawcą |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
| 3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
3e|t.g.z tow.-2/2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
9 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
| 3, 10:05-10:50 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
4n |
zasady żywienia człowieka |
309 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
DUBERT JOANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
1c |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 3, 10:05-10:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
3m |
Język angielski |
115 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
116 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
4n |
zasady żywienia człowieka |
309 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
116 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
KRZEWICKA ANNA |
3a |
Język angielski |
107 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
za 3k |
| 4, 11:10-11:55 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
5m |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1a |
Język polski |
11 |
Przeniesiona |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
Podstawy żywienia człowieka |
11 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
Podstawy żywienia człowieka |
11 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
3j |
Matematyka |
210 |
BONDARYK JOANNA |
za 3k |
| 5, 12:05-12:50 |
KRZEWICKA ANNA |
3i |
Zajęcia z wychowawcą |
310 |
BOLDUAN ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
1a |
Matematyka |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
Podstawy żywienia człowieka |
11 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
4n|gr1 |
Język angielski |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
Podstawy żywienia człowieka |
11 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
3j |
Zajęcia z wychowawcą |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
| 6, 13:00-13:45 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
4a |
Język polski |
9 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 6, 13:00-13:45 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
2kc |
Język polski |
11 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
1c|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR2 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
4n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
Przeniesiona |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
1n |
Biologia |
116 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KRZEWICKA ANNA |
3m |
Język angielski |
107 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
za 3k |
| 8, 14:40-15:25 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 8, 14:40-15:25 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
4n|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|