Dzień: 17.09.2025 (śr.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
Zastępstwo |
|
0, 07:25-08:10 |
SAWICKA ELŻBIETA |
4b |
Język polski |
10 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2+2kc|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
Zastępstwo |
|
1, 08:15-09:00 |
SAWICKA ELŻBIETA |
4b |
Matematyka |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
1, 08:15-09:00 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2+2kc|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
SAWICKA ELŻBIETA |
3a |
Historia i teraźniejszość |
107 |
KRZEWICKA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
SZULC MARTA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2+2kc|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
2kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
SAWICKA ELŻBIETA |
5c |
Wiedza o społeczeństwie |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZULC MARTA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2+2kc|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
ZIĘCINA DAWID |
3c |
Historia i teraźniejszość |
211 |
MRÓZ AGATA |
|
4, 11:10-11:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
SZULC MARTA |
3i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2+1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
206 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
4, 11:10-11:55 |
ZIĘCINA DAWID |
1i |
język angielski zawodowy |
108 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1+1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
212 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
5b |
pracownia hotelarska |
206 |
BOLDUAN ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Zastępstwo |
|
5, 12:05-12:50 |
ZIĘCINA DAWID |
4n |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1+1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
212 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
6, 13:00-13:45 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
12 |
SOSNA PATRYCJA |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
5b |
pracownia hotelarska |
206 |
BOLDUAN ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1+1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
212 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
7, 13:50-14:35 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1c|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR4 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Zastępstwo |
|