Dzień: 20.09.2023 (śr.) |
Lekcja |
Nauczyciel |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0 |
LASKOWSKA EWA |
5ap |
działalność usługowa w recepcji |
309 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
DUBERT JOANNA |
|
1 |
CZARNECKA DAGMARA |
1j |
Religia |
10 |
Przeniesiona |
|
1 |
LASKOWSKA EWA |
5ap |
działalność usługowa w recepcji |
309 |
SZULC MARTA |
|
1 |
RASIŃSKA DOROTA |
4m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
DUBERT JOANNA |
|
1 |
RZESZOTARSKA EWA |
1L|gr2 |
Język francuski |
211 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
DUBERT JOANNA |
|
2 |
CZARNECKA DAGMARA |
1a |
Lekcja biblioteczna |
@ |
GAWINKOWSKA EWA |
|
2 |
LASKOWSKA EWA |
5ap |
działalność usługowa w recepcji |
309 |
SZULC MARTA |
|
2 |
RASIŃSKA DOROTA |
4m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
DUBERT JOANNA |
|
2 |
RZESZOTARSKA EWA |
2b |
język francuski zawodowy |
4 |
Przeniesiona |
geografia z 1 godziny |
3 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
3 |
CZARNECKA DAGMARA |
1c |
Lekcja biblioteczna |
@ |
GAWINKOWSKA EWA |
|
3 |
LASKOWSKA EWA |
5bp|prh-2/2 |
pracownia hotelarska |
309 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
3 |
RASIŃSKA DOROTA |
4m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
3 |
RZESZOTARSKA EWA |
3k|gr2 |
Język francuski |
116 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
4 |
CZARNECKA DAGMARA |
1m|relig-uczęsz. |
Religia |
10 |
GRZYWACZ TADEUSZ |
|
4 |
LASKOWSKA EWA |
5bp|prh-2/2 |
pracownia hotelarska |
309 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
4 |
RASIŃSKA DOROTA |
2g|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
4 |
RZESZOTARSKA EWA |
1j|gr2 |
Język francuski |
116 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
5 |
LASKOWSKA EWA |
5bp|prh-2/2 |
pracownia hotelarska |
309 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
5 |
RASIŃSKA DOROTA |
2g|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
5 |
RZESZOTARSKA EWA |
1j |
Lekcja biblioteczna |
@ |
GAWINKOWSKA EWA |
|
6 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
6 |
LASKOWSKA EWA |
5bp|prh-2/2 |
pracownia hotelarska |
309 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
6 |
RASIŃSKA DOROTA |
2g|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
7 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
7 |
LASKOWSKA EWA |
1a |
organizacja pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
7 |
RASIŃSKA DOROTA |
2g|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
8 |
LASKOWSKA EWA |
1a |
organizacja pracy w hotelarstwie |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|