| Dzień: 05.11.2025 (śr.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3L|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 0, 07:25-08:10 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3L|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
KRZEWICKA ANNA |
5b |
Wiedza o społeczeństwie |
107 |
ZIĘCINA DAWID |
|
| 1, 08:15-09:00 |
MAŁECKI MACIEJ |
4a|gr1 |
pracownia hotelarska |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
PELOWSKA EWA |
1a |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
za 1k |
| 1, 08:15-09:00 |
SOSNA PATRYCJA |
5m |
zasady żywienia człowieka |
12 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
2b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
za 4a |
| 2, 09:10-09:55 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
1c |
pracownia obsługi konsumenta |
309 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
PELOWSKA EWA |
1m|gr1 |
Język niemiecki |
222 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
SOSNA PATRYCJA |
4m |
organizacja produkcji gastronomicznej |
12 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
ZIĘCINA DAWID |
4c |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3L|gr1 |
Język francuski |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
1a |
Biologia |
116 |
Przeniesiona |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KRZEWICKA ANNA |
2b |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
| 3, 10:05-10:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
207 |
DURCZYŃSKA KATARZYNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
PELOWSKA EWA |
4m|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
za 1k |
| 3, 10:05-10:50 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
1c |
Matematyka |
210 |
BONDARYK JOANNA |
za 3j |
| 3, 10:05-10:50 |
SOSNA PATRYCJA |
4L |
organizacja produkcji gastronomicznej |
12 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
ZIĘCINA DAWID |
3c |
Język angielski |
9 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
DOBEK WIKTORIA |
1n|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 4, 11:10-11:55 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
3k |
zasady żywienia człowieka |
12 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
Język francuski |
119 |
TUCHALSKI ADRIAN |
za 3j |
| 4, 11:10-11:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr1 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
5m |
język niemiecki zawodowy |
118 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
za 4a |
| 4, 11:10-11:55 |
ZIĘCINA DAWID |
1i |
podstawy hotelarstwa |
310 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
DOBEK WIKTORIA |
1n|gr1 |
Informatyka |
204 |
TUROWSKA ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3b|gr1 |
Informatyka |
203 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
Informatyka |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4b|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
116 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
5b |
Zajęcia z wychowawcą |
206 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
ZIĘCINA DAWID |
4n |
Matematyka |
205 |
MRÓZ AGATA |
za 1k |
| 6, 13:00-13:45 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
DOBEK WIKTORIA |
1i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KRZEWICKA ANNA |
3k |
Zajęcia z wychowawcą |
4 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
za 3i |
| 6, 13:00-13:45 |
MAŁECKI MACIEJ |
2b|gr1 |
Język francuski |
119 |
TUCHALSKI ADRIAN |
za 1k |
| 6, 13:00-13:45 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr2 |
Język angielski |
202 |
PAWELEC ANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
5b |
Język angielski |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
DOBEK WIKTORIA |
1i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1b|gr1 |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
1n |
Biologia |
116 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KRZEWICKA ANNA |
3m |
Język angielski |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
SOSNA PATRYCJA |
3L |
zasady żywienia człowieka |
12 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
ZIĘCINA DAWID |
4L |
Historia |
108 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 8, 14:40-15:25 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m |
zasady żywienia człowieka |
SB |
ŚWIERZBIN MARTA |
|
| 8, 14:40-15:25 |
MAŁECKI MACIEJ |
3e |
działalność gospodarcza w gastronomii |
214 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 8, 14:40-15:25 |
SOSNA PATRYCJA |
3j |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|