| Dzień: 26.11.2025 (śr.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3L|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 0, 07:25-08:10 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3L|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
SAWICKA JOANNA |
3m|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
109 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
KWIATKOWSKA ANNA |
5a |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
| 2, 09:10-09:55 |
SAWICKA JOANNA |
3L|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 2, 09:10-09:55 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
DUBERT JOANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KWIATKOWSKA ANNA |
5a |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
| 3, 10:05-10:50 |
SAWICKA JOANNA |
5b |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 3, 10:05-10:50 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
KWIATKOWSKA ANNA |
4L |
Wychowanie fizyczne |
110 |
BIAŁEK JERZY |
|
| 4, 11:10-11:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr1 |
Informatyka |
203 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
SAWICKA JOANNA |
4c|gr1 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
OK |
MARSZAŁEK HALINA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
KRÓTKI ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n |
Język angielski |
202 |
PAWELEC ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
1b |
podstawy hotelarstwa |
310 |
BOLDUAN ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KWIATKOWSKA ANNA |
4L |
organizacja produkcji gastronomicznej |
211 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4b|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
123 |
Przeniesiona |
|
| 5, 12:05-12:50 |
SAWICKA JOANNA |
4c|gr1 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
OK |
MARSZAŁEK HALINA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
KRÓTKI ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
4b|j.angielski-2/2 |
Język angielski |
114 |
Przeniesiona |
|
| 6, 13:00-13:45 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
1i|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
310 |
BOLDUAN ANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KWIATKOWSKA ANNA |
4b|wf-1/2 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr2 |
Język angielski |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
SAWICKA JOANNA |
3b|gr1 |
Język angielski |
10 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
TUROWSKA ANNA |
1a|gr2 |
Informatyka |
204 |
BONDARYK JOANNA |
za 2n |
| 6, 13:00-13:45 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
KRÓTKI ANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
2m |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 6, 13:00-13:45 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
5m |
zasady żywienia człowieka |
211 |
SOSNA PATRYCJA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
5k|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
DUBERT JOANNA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
1i|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
SAWICKA JOANNA |
3b|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
TUROWSKA ANNA |
1a|gr2 |
Informatyka |
204 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
WEREMKO WERONIKA |
1m|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
KRÓTKI ANNA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
3k|gr1 |
Język angielski |
114 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 8, 14:40-15:25 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
BUDREWICZ PATRYCJA |
|
| 8, 14:40-15:25 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
1a |
podstawy hotelarstwa |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|