Dzień: 06.10.2025 (pon.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
2i|gr2 |
pracownia usług żywieniowych |
202 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
KOWALCZYK PAULINA |
1n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
2i|gr2 |
pracownia usług żywieniowych |
202 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
5k |
Język francuski |
218 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
KOŁACZ MARIOLA |
1a |
Biznes i zarządzanie |
104 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
KOWALCZYK PAULINA |
1n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1k |
Doradztwo zawodowe |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
1m |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3k|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
2, 09:10-09:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
3i |
Język polski |
10 |
SAWICKA ELŻBIETA |
|
2, 09:10-09:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
1n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L |
organizacja usług gastronomicznych |
6 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
LASKOWSKA BEATA |
5a |
Język angielski |
123 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
2i |
Doradztwo zawodowe |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
1i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
300 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
3, 10:05-10:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
2m |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
1n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
LEWCZUK ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L |
organizacja usług gastronomicznych |
6 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr1 |
Język angielski |
123 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1e |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
1e |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3j |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
DOBEK WIKTORIA |
|
4, 11:10-11:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3L |
Zajęcia z wychowawcą |
206 |
SZULC MARTA |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1c|gr1 |
usługi kelnerskie |
6 |
LEWCZUK ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1n |
Zajęcia z wychowawcą |
201 |
GRZYWACZ TADEUSZ |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3j |
Zajęcia z wychowawcą |
201 |
GRZYWACZ TADEUSZ |
|
5, 12:05-12:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1k|gr1 |
Język francuski |
214 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
5, 12:05-12:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
2n |
Biologia |
5 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
5n |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
DOBEK WIKTORIA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n |
pracownia usług gastronomicznych |
6 |
LEWCZUK ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
LASKOWSKA BEATA |
5k |
Język angielski |
3 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
5, 12:05-12:50 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1a |
podstawy hotelarstwa |
4 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
4 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
6, 13:00-13:45 |
KOWALCZYK PAULINA |
5c |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n |
pracownia usług gastronomicznych |
6 |
LEWCZUK ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓTKI ANNA |
2n |
Wychowanie fizyczne |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
6, 13:00-13:45 |
LASKOWSKA BEATA |
5k |
Język angielski |
3 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
6, 13:00-13:45 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
3g |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
WSZELAKI ROBERT |
|
7, 13:50-14:35 |
KOWALCZYK PAULINA |
5c |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
300 |
LEWCZUK ANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓTKI ANNA |
1n |
zasady żywienia człowieka |
104 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
LASKOWSKA BEATA |
3g |
język angielski zawodowy |
3 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
1i |
podstawy hotelarstwa |
4 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
8, 14:40-15:25 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
OK |
LEWCZUK ANNA |
|