Dzień: 15.09.2025 (pon.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
214 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr2 |
Informatyka |
203 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
1, 08:15-09:00 |
SAWICKA ELŻBIETA |
1e |
Język polski |
10 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
SB |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
5m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
208a |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L |
organizacja usług gastronomicznych |
206 |
PANEK KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4m|gr1 |
Język angielski |
123 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
SZULC MARTA |
3b |
podstawy hotelarstwa |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
SB |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
5m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
208a |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L |
Zajęcia z wychowawcą |
218 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
SAWICKA ELŻBIETA |
2i |
Język angielski |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZULC MARTA |
3b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr1 |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
3, 10:05-10:50 |
ZIĘCINA DAWID |
4m |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
BIAŁEK JERZY |
|
4, 11:10-11:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
5m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
208a |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1c|gr1 |
usługi kelnerskie |
6 |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
SAWICKA ELŻBIETA |
3g |
Zajęcia z wychowawcą |
10 |
BIAŁEK JERZY |
|
4, 11:10-11:55 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n |
Informatyka |
208b |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
5, 12:05-12:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3b|gr1 |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
5, 12:05-12:50 |
SAWICKA ELŻBIETA |
3i |
Język polski |
8 |
WILDA BEATA |
|
5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
5a|gr2 |
pracownia hotelarska |
206 |
Zastępstwo |
|
5, 12:05-12:50 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc|gr2 |
wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
5, 12:05-12:50 |
ZIĘCINA DAWID |
4k |
Historia |
108 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3n |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
6, 13:00-13:45 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
5b |
działalność usługowa w recepcji |
206 |
DZIERŻANOWSKA ALEKSANDRA |
|
6, 13:00-13:45 |
SAWICKA ELŻBIETA |
3i |
Język polski |
8 |
WILDA BEATA |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
5a|gr2 |
pracownia hotelarska |
206 |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
WEREMKO WERONIKA |
5n |
zasady żywienia człowieka |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
ZIĘCINA DAWID |
2kc |
Biologia |
5 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
SZULC MARTA |
5a|gr2 |
pracownia hotelarska |
206 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
WEREMKO WERONIKA |
5k |
zasady żywienia człowieka |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
ZIĘCINA DAWID |
3m |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
|
8, 14:40-15:25 |
SZULC MARTA |
5a|gr2 |
pracownia hotelarska |
206 |
Zastępstwo |
|