| Dzień: 01.12.2025 (pon.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n|gr1 |
Informatyka |
PR3 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3j |
Historia |
115 |
ZIĘCINA DAWID |
|
| 4, 11:10-11:55 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
5b |
pracownia hotelarska |
218 |
SZULC MARTA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3j |
Historia i teraźniejszość |
115 |
ZIĘCINA DAWID |
|
| 5, 12:05-12:50 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
5b |
Język angielski |
9 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
3k|gr2 |
Język angielski |
9 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KRÓTKI ANNA |
2n |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
104 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
3j |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
WSZELAKI ROBERT |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
3k|gr2 |
Język angielski |
9 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
KRÓTKI ANNA |
1n |
zasady żywienia człowieka |
104 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
4a |
Zajęcia z wychowawcą |
9 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|