Dzień: 18.11.2024 (pon.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BONDARYK JOANNA |
1e|gr2 |
Informatyka |
203 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
0, 07:25-08:10 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
3g|gr2 |
usługi kelnerskie |
105 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
4c |
Język niemiecki |
205 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BONDARYK JOANNA |
1i|gr2 |
Informatyka |
203 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
1, 08:15-09:00 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
3g|gr2 |
usługi kelnerskie |
105 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
MRÓZ AGATA |
5c |
Matematyka |
210 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
|
2, 09:10-09:55 |
BONDARYK JOANNA |
3k|gr2 |
Informatyka |
203 |
TUROWSKA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
2, 09:10-09:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
5m |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
2, 09:10-09:55 |
MRÓZ AGATA |
5b |
Matematyka |
210 |
PANEK KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
2m|gr1 |
Język niemiecki |
222 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
123 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
SOSNA PATRYCJA |
2f |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
3, 10:05-10:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
4c |
organizacja usług gastronomicznych |
105 |
JANIK EWA |
|
3, 10:05-10:50 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
3n |
Chemia |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
3, 10:05-10:50 |
MRÓZ AGATA |
5b |
Matematyka |
210 |
PANEK KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
2c|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
3, 10:05-10:50 |
PAWELEC ANNA |
3g |
Zajęcia z wychowawcą |
202 |
GRZYWACZ TADEUSZ |
|
3, 10:05-10:50 |
SOSNA PATRYCJA |
1e |
Informatyka |
204 |
TUROWSKA ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
BONDARYK JOANNA |
3n|gr2 |
Informatyka |
203 |
TUROWSKA ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
4, 11:10-11:55 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1n |
wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
4, 11:10-11:55 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
2c|gr1 |
Informatyka |
222 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
4, 11:10-11:55 |
SOSNA PATRYCJA |
5k |
Zajęcia z wychowawcą |
201 |
LICA ALEKSANDRA |
|
5, 12:05-12:50 |
BONDARYK JOANNA |
1n|gr2 |
Informatyka |
203 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
5, 12:05-12:50 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
1kc |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
5, 12:05-12:50 |
MRÓZ AGATA |
3n |
Język polski |
9 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
|
5, 12:05-12:50 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
5m |
Język polski |
11 |
WILIMBERG-JANKOWSKA BEATA |
|
5, 12:05-12:50 |
SOSNA PATRYCJA |
1m |
............ |
|
klasa zwolniona |
|
6, 13:00-13:45 |
BONDARYK JOANNA |
1b|gr2 |
Informatyka |
203 |
Przeniesiona |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
6, 13:00-13:45 |
MRÓZ AGATA |
2c |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
|
6, 13:00-13:45 |
SOSNA PATRYCJA |
2f |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
12 |
GINTER KAMILA |
|
7, 13:50-14:35 |
BONDARYK JOANNA |
1kc|gr2 |
Informatyka |
203 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
2m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
7, 13:50-14:35 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
3L |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
SOSNA PATRYCJA |
5k |
organizacja produkcji gastronomicznej |
12 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4n |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|