Dzień: 24.03.2025 (pon.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
JANIK EWA |
4k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
JANIK EWA |
4k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
1, 08:15-09:00 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
202 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
|
1, 08:15-09:00 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3f|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
GINTER KAMILA |
|
2, 09:10-09:55 |
JANIK EWA |
4k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
SB |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
5a|j.angielski-1/2 |
Język angielski |
202 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
|
2, 09:10-09:55 |
TUROWSKA ANNA |
3k|gr1 |
Informatyka |
204 |
BONDARYK JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
3f|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
GINTER KAMILA |
|
3, 10:05-10:50 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
5k |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
3, 10:05-10:50 |
PAWELEC ANNA |
3g |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
TUROWSKA ANNA |
3m|gr1 |
Informatyka |
204 |
BONDARYK JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
4a |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
5k |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
4, 11:10-11:55 |
JANIK EWA |
3k|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
4, 11:10-11:55 |
TUROWSKA ANNA |
3n|gr1 |
Informatyka |
204 |
BONDARYK JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
4a |
działalność usługowa w recepcji |
310 |
BOLDUAN ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
JANIK EWA |
3k|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
5, 12:05-12:50 |
TUROWSKA ANNA |
1n|gr1 |
Informatyka |
208b |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
|
5, 12:05-12:50 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
4b |
działalność usługowa w recepcji |
310 |
BOLDUAN ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
JANIK EWA |
3k|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓTKI ANNA |
1e |
zajęcia praktyczne |
|
BROMBER WIESŁAWA |
|
6, 13:00-13:45 |
PAWELEC ANNA |
3n|gr2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
6, 13:00-13:45 |
TUROWSKA ANNA |
1b|gr1 |
Informatyka |
204 |
Przeniesiona |
|
6, 13:00-13:45 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
2e |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
DUBERT JOANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
JANIK EWA |
3k|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
7, 13:50-14:35 |
PAWELEC ANNA |
3n|gr2 |
Język angielski |
219 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
|
7, 13:50-14:35 |
TUROWSKA ANNA |
1kc|gr1 |
Informatyka |
204 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
2e |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
GINTER KAMILA |
|
9, 15:30-16:15 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
5k |
dodatkowe umiejętności zawodowe |
PR2 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
10, 16:20-17:05 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
5k |
dodatkowe umiejętności zawodowe |
PR2 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|