Zastępstwa

Okres: 22.09.2023 (pt.) - 22.09.2023 (pt.)

Dzień: 22.09.2023 (pt.)
Lekcja Nauczyciel Oddział Przedmiot Sala Zastępca Uwagi
0 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1k|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 BUDZYŃSKA JOANNA
0 DUBERT JOANNA 4m|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK CHACIŃSKA AGNIESZKA
0 GINTER KAMILA 1e|gr2 pracownia gastronomiczna PR1 WIŚNIEWSKI ALEKSANDER
0 HOŁOWEŃKO ANNA 5mp zasady żywienia człowieka 5 Uczniowie przychodzą później
0 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 3c Język angielski 219 Uczniowie przychodzą później
1 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1k|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 BUDZYŃSKA JOANNA
1 DUBERT JOANNA 4m|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK CHACIŃSKA AGNIESZKA
1 GINTER KAMILA 1e|gr2 pracownia gastronomiczna PR1 WIŚNIEWSKI ALEKSANDER
1 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1a|gr1 Język angielski 104 MAKSYMOWICZ MICHAŁ
2 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1k|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 BIELECKA-ZIUZIA ANNA
2 DUBERT JOANNA 4m|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK CHACIŃSKA AGNIESZKA
2 GINTER KAMILA 1e|gr2 pracownia gastronomiczna PR1 WIŚNIEWSKI ALEKSANDER
2 HOŁOWEŃKO ANNA 3c Język angielski 200 DOCHTOROWICZ ADAM
2 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1a|gr1 Język angielski 104 MAKSYMOWICZ MICHAŁ
2 RASIŃSKA DOROTA 5kp|plżiupg.-1/2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
3 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1k|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
3 DUBERT JOANNA 3m|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK CHACIŃSKA AGNIESZKA
3 GINTER KAMILA 1e|gr2 pracownia gastronomiczna PR1 WIŚNIEWSKI ALEKSANDER
3 HOŁOWEŃKO ANNA 3c Język angielski 211 WIŚNIEWSKA ELWIRA
3 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 2f|gr1 Wychowanie fizyczne b1 SZUTOWICZ MARIUSZ
3 RASIŃSKA DOROTA 5kp|plżiupg.-1/2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
4 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1j|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 KOWALCZYK PAULINA
4 DUBERT JOANNA 3m|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK CHACIŃSKA AGNIESZKA
4 HOŁOWEŃKO ANNA 1i|gr2 pracownia usług żywieniowych 6 SZYMBORSKA ANETA
4 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1k|gr2 Język angielski 105 RYNKIEWICZ MARCIN
4 LASKOWSKA EWA 4b działalność usługowa w recepcji 309 SZULC MARTA
4 RASIŃSKA DOROTA 5kp|plżiupg.-1/2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
4 WOJDYGA MAŁGORZATA 1g|gr1 Wychowanie fizyczne b2 BIAŁEK JERZY
5 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1j|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 KOWALCZYK PAULINA
5 HOŁOWEŃKO ANNA 2n Podstawy przedsiębiorczości 104 KOŁACZ MARIOLA
5 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 3c Język angielski 201 SAWICKA ELŻBIETA
5 RASIŃSKA DOROTA 5kp|plżiupg.-1/2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
5 WOJDYGA MAŁGORZATA 2a|gr1 Język angielski 105 RYNKIEWICZ MARCIN
6 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1j|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 KOWALCZYK PAULINA
6 DUBERT JOANNA 3n Podstawy przedsiębiorczości 104 KOŁACZ MARIOLA
6 WOJDYGA MAŁGORZATA 2a|gr1 Język angielski 219 Uczniowie zwolnieni do domu
6 ZAWADZKA-GIZA JOLANTA 2n język włoski zawodowy 6 Uczniowie zwolnieni do domu
7 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 1j|gr1 pracownia gastronomiczna PR2 KOWALCZYK PAULINA
7 DUBERT JOANNA 2i|gr2 obsługa gości OK Uczniowie zwolnieni do domu
7 ZAWADZKA-GIZA JOLANTA 2n|gr1 Język włoski 6 Uczniowie zwolnieni do domu
8 DUBERT JOANNA 2i|gr2 obsługa gości OK Uczniowie zwolnieni do domu
8 ZAWADZKA-GIZA JOLANTA 2n|gr1 Język włoski 6 Uczniowie zwolnieni do domu