Dzień: 22.09.2023 (pt.) |
Lekcja |
Nauczyciel |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
0 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
0 |
GINTER KAMILA |
1e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
0 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
5mp |
zasady żywienia człowieka |
5 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
3c |
Język angielski |
219 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
1 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
1 |
GINTER KAMILA |
1e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
1 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1a|gr1 |
Język angielski |
104 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
2 |
DUBERT JOANNA |
4m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
2 |
GINTER KAMILA |
1e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
2 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
3c |
Język angielski |
200 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
|
2 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1a|gr1 |
Język angielski |
104 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
2 |
RASIŃSKA DOROTA |
5kp|plżiupg.-1/2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
3 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
3 |
DUBERT JOANNA |
3m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
3 |
GINTER KAMILA |
1e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
3 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
3c |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
3 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
2f|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
3 |
RASIŃSKA DOROTA |
5kp|plżiupg.-1/2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
4 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
4 |
DUBERT JOANNA |
3m|gr2 |
pracownia usług gastronomicznych |
OK |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
4 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
1i|gr2 |
pracownia usług żywieniowych |
6 |
SZYMBORSKA ANETA |
|
4 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1k|gr2 |
Język angielski |
105 |
RYNKIEWICZ MARCIN |
|
4 |
LASKOWSKA EWA |
4b |
działalność usługowa w recepcji |
309 |
SZULC MARTA |
|
4 |
RASIŃSKA DOROTA |
5kp|plżiupg.-1/2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
4 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
1g|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
BIAŁEK JERZY |
|
5 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
5 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
2n |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
5 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
3c |
Język angielski |
201 |
SAWICKA ELŻBIETA |
|
5 |
RASIŃSKA DOROTA |
5kp|plżiupg.-1/2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
|
5 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
2a|gr1 |
Język angielski |
105 |
RYNKIEWICZ MARCIN |
|
6 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
6 |
DUBERT JOANNA |
3n |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
6 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
2a|gr1 |
Język angielski |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
ZAWADZKA-GIZA JOLANTA |
2n |
język włoski zawodowy |
6 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
1j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
7 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr2 |
obsługa gości |
OK |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7 |
ZAWADZKA-GIZA JOLANTA |
2n|gr1 |
Język włoski |
6 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8 |
DUBERT JOANNA |
2i|gr2 |
obsługa gości |
OK |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8 |
ZAWADZKA-GIZA JOLANTA |
2n|gr1 |
Język włoski |
6 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|