| Dzień: 05.12.2025 (pt.) |
| Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
| 0, 07:25-08:10 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3j|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
GINTER KAMILA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3j|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
KOŁACZ MARIOLA |
1c |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
| 1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
1k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
GINTER KAMILA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3k|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SAWICKA JOANNA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
4b|gr1 |
Język francuski |
214 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
| 2, 09:10-09:55 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
4m |
Matematyka |
106 |
KRYSTKIEWICZ MARCIN |
|
| 2, 09:10-09:55 |
GINTER KAMILA |
2e |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 2, 09:10-09:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
1e |
język angielski zawodowy |
5 |
LASKOWSKA BEATA |
|
| 2, 09:10-09:55 |
PAWELEC ANNA |
5a |
język angielski zawodowy |
115 |
Uczniowie przychodzą później |
|
| 2, 09:10-09:55 |
SOSNA PATRYCJA |
1c |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
3k|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
| 3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3m|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
2b|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
KWIATKOWSKA ANNA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
5k |
Matematyka |
210 |
MRÓZ AGATA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
1i |
Doradztwo zawodowe |
104 |
LASKOWSKA EWA |
|
| 3, 10:05-10:50 |
PAWELEC ANNA |
4n|gr2 |
Język angielski |
214 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 3, 10:05-10:50 |
SOSNA PATRYCJA |
2m |
zasady żywienia człowieka |
12 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
| 3, 10:05-10:50 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
1n|gr1 |
Język angielski |
211 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDREWICZ PATRYCJA |
1a |
usługi żywieniowe |
210 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m |
organizacja usług gastronomicznych |
115 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
4k |
Matematyka |
202 |
PANEK KATARZYNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
2e |
Biologia |
104 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
4c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
300 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
| 4, 11:10-11:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
1i |
Biznes i zarządzanie |
104 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 4, 11:10-11:55 |
PAWELEC ANNA |
4n|gr2 |
Język angielski |
214 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
| 4, 11:10-11:55 |
SOSNA PATRYCJA |
3m |
Zajęcia z wychowawcą |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
za 2n |
| 5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m |
organizacja usług gastronomicznych |
115 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
2kc |
Biologia |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
4c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
300 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
4a |
zarządzanie przedsiębiorstwem noclegowym |
104 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 5, 12:05-12:50 |
PAWELEC ANNA |
2i |
Język angielski |
202 |
PANEK KATARZYNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
1a|gr1 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
| 5, 12:05-12:50 |
ZIĘCINA DAWID |
2e |
Język polski |
9 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
za 2n |
| 6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
2kc |
Biologia |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
4c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
300 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
KOŁACZ MARIOLA |
1b |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
| 6, 13:00-13:45 |
PAWELEC ANNA |
4m|gr2 |
Język angielski |
202 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 6, 13:00-13:45 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
1a|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
| 7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m |
organizacja produkcji gastronomicznej |
115 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
2i |
Biologia |
5 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
4c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
300 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
| 7, 13:50-14:35 |
PAWELEC ANNA |
4m|gr2 |
Język angielski |
202 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
| 7, 13:50-14:35 |
ZIĘCINA DAWID |
3j |
Zajęcia z wychowawcą |
108 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|