Dzień: 19.12.2024 (czw.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
0, 07:25-08:10 |
GINTER KAMILA |
1e |
zasady żywienia człowieka |
309 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4a|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4c|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4k|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4m|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
LICA ALEKSANDRA |
4n|relig-uczęsz. |
Religia |
201 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
TUROWSKA ANNA |
3L|gr2 |
Informatyka |
204 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2f|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
WEREMKO WERONIKA |
1kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
1, 08:15-09:00 |
GINTER KAMILA |
1e |
zasady żywienia człowieka |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
1, 08:15-09:00 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
1, 08:15-09:00 |
SAWICKA JOANNA |
3a|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
109 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
3c|gr1 |
Geografia |
4 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
|
1, 08:15-09:00 |
TUROWSKA ANNA |
3c|gr2 |
Geografia |
4 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
|
1, 08:15-09:00 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2f|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
WEREMKO WERONIKA |
1kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2b|pr.obs.g.-1/2 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
2, 09:10-09:55 |
GINTER KAMILA |
3c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
206 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
2, 09:10-09:55 |
LICA ALEKSANDRA |
1m |
Zajęcia z wychowawcą |
11 |
SELEMAN BEATA |
|
2, 09:10-09:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4b |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
|
2, 09:10-09:55 |
SAWICKA JOANNA |
5c |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
WSZELAKI ROBERT |
|
2, 09:10-09:55 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
1i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
3b|gr1 |
Informatyka |
203 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
TUROWSKA ANNA |
3b|gr2 |
Informatyka |
204 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
Vacat Vacat |
2a|gr1 |
Język niemiecki |
115 |
NARTOWSKA KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2f|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
WEREMKO WERONIKA |
1kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
302 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5n|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
105 |
KOWALCZYK PAULINA |
|
3, 10:05-10:50 |
GINTER KAMILA |
3c|gr1 |
pracownia organizacji usług gastronomicznych |
206 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
1kc|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
PR3 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
3, 10:05-10:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
4b |
Zajęcia z wychowawcą |
11 |
SELEMAN BEATA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
1i|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
3a|gr1 |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
3, 10:05-10:50 |
TUROWSKA ANNA |
3a|gr2 |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
3, 10:05-10:50 |
Vacat Vacat |
3m|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
B4 |
WSZELAKI ROBERT |
|
3, 10:05-10:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
2f|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
Uczniowie przychodzą później |
|
3, 10:05-10:50 |
WEREMKO WERONIKA |
1kc|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
Uczniowie przychodzą później |
|
4, 11:10-11:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
302 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
4, 11:10-11:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
4m |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
2e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
4, 11:10-11:55 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L |
Podstawy przedsiębiorczości |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
|
4, 11:10-11:55 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
2b|j.angielski-2/2 |
Język angielski |
122 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
|
4, 11:10-11:55 |
SAWICKA JOANNA |
2j|gr1 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
JANIK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
SZULC MARTA |
5b|gr1 |
pracownia hotelarska |
206 |
Uczniowie przychodzą później |
|
4, 11:10-11:55 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
2j|gr2 |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
115 |
JANIK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
2b|informatyka-1/2 |
Język francuski |
201 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
Vacat Vacat |
2m|gr1 |
Język niemiecki |
206 |
KRASKA IZABELA |
|
4, 11:10-11:55 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1kc|gr1 |
BHP i wyposażenie techniczne |
113 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
5, 12:05-12:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
302 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1m |
wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
115 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
2e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
5, 12:05-12:50 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3L |
organizacja usług gastronomicznych |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
4k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA |
3m|gr1 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
SAWICKA JOANNA |
2j|gr1 |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
2b |
Historia |
108 |
ZIĘCINA DAWID |
|
5, 12:05-12:50 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
2j|gr2 |
Fizyka |
205 |
DYMEK WIOLETTA |
|
5, 12:05-12:50 |
TRUKAWKA-ROGIECKA ALEKSANDRA |
2i |
Historia |
219 |
KRZEWICKA ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
Vacat Vacat |
2m |
Język polski |
116 |
WILDA BEATA |
|
5, 12:05-12:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
1i|gr1 |
pracownia usług żywieniowych |
6 |
KRÓTKI ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
WEREMKO WERONIKA |
4n |
Chemia |
113 |
BORYŁO ALICJA |
|
6, 13:00-13:45 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
302 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5c |
organizacja usług gastronomicznych |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
2e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
6, 13:00-13:45 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
4k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
SAWICKA JOANNA |
1kc|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
2i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
1kc|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
WSZELAKI ROBERT |
|
6, 13:00-13:45 |
Vacat Vacat |
3c |
język niemiecki zawodowy |
116 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3k |
Język angielski |
202 |
PAWELEC ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
WEREMKO WERONIKA |
3L |
Historia |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
7, 13:50-14:35 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr2 |
usługi kelnerskie |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5c |
organizacja usług gastronomicznych |
115 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
2e|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
7, 13:50-14:35 |
KACZMARSKA ELŻBIETA |
3m |
organizacja usług gastronomicznych |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
4k|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SZULC MARTA |
2i|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
5n |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
WEREMKO WERONIKA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c |
Zajęcia z wychowawcą |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
WEREMKO WERONIKA |
3k|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
302 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|