Dzień: 21.09.2023 (czw.) |
Lekcja |
Nauczyciel |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
2b|j.angielski-2/2 |
Język angielski |
208a |
Uczniowie przychodzą później |
|
0 |
LASKOWSKA EWA |
1a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
MAŁECKI MACIEJ |
|
0 |
RASIŃSKA DOROTA |
3k|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
1 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1L|gr2 |
Język angielski |
208a |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
1 |
LASKOWSKA EWA |
1a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
214 |
MAŁECKI MACIEJ |
|
1 |
RASIŃSKA DOROTA |
3k|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
2 |
GOŹDZIKOWSKA MONIKA |
1k |
Fizyka |
@ |
DYMEK WIOLETTA |
|
2 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1L|gr2 |
Język angielski |
208a |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
2 |
LASKOWSKA EWA |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
2 |
RASIŃSKA DOROTA |
3k|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
2 |
ZIĘCINA DAWID |
2b |
Historia i teraźniejszość |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
za 4m |
3 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
pracownia obsługi konsumenta |
302 |
Przeniesiona |
|
3 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
2c|gr2 |
pracownia obsługi konsumenta |
SB |
Przeniesiona |
|
3 |
LASKOWSKA EWA |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
309 |
SZULC MARTA |
|
3 |
RASIŃSKA DOROTA |
3k|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
|
3 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
1j|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
3 |
ZIĘCINA DAWID |
2L |
zasady żywienia człowieka |
6 |
SZYMBORSKA ANETA |
za 4m |
4 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
2L|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
NARTOWSKA KATARZYNA |
za 4m |
4 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
Język angielski |
207 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
za 1c |
4 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
2c|gr2 |
Język angielski |
122 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
za 1c |
4 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1e|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
4 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
2e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
4 |
LASKOWSKA EWA |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
4 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
1e|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
7 |
ŁUKOWSKI STANISŁAW |
|
4 |
ZIĘCINA DAWID |
1j |
Język polski |
8 |
WILDA BEATA |
|
5 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
2L|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
5 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
za 1c |
5 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
2c|gr2 |
Biologia |
116 |
KOPEĆ ALEKSANDRA |
|
5 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
2f|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
5 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
2e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
5 |
LASKOWSKA EWA |
3a|gr1 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
5 |
RASIŃSKA DOROTA |
2m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
Przeniesiona |
|
5 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
1g|gr1 |
Język angielski |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5 |
ZIĘCINA DAWID |
2a |
język angielski zawodowy |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
za 4m |
6 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
2L|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
|
6 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
2c|gr1 |
Zajęcia z wychowawcą |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
za 4m |
6 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
2c|gr2 |
Zajęcia z wychowawcą |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
|
6 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1a|gr1 |
Język angielski |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
2e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
6 |
LASKOWSKA EWA |
1b|t.pr.hot.-1/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
6 |
RASIŃSKA DOROTA |
2m |
technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
6 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
5cp |
Język angielski |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6 |
ZIĘCINA DAWID |
2k |
Historia |
107 |
KRZEWICKA ANNA |
za 1c |
7 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
2L|p.gastr.-1/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
DUBERT JOANNA |
za 4m |
7 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1k|gr2 |
Język angielski |
208a |
Przeniesiona |
wf z ostatniej lekcji |
7 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
2e|p.gastr.-2/2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
7 |
LASKOWSKA EWA |
1b|t.pr.hot.-1/2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
SZULC MARTA |
|
7 |
WOJDYGA MAŁGORZATA |
1m|gr2 |
Język angielski |
219 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8 |
LASKOWSKA EWA |
2a |
organizacja pracy w hotelarstwie |
309 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|