Dzień: 09.10.2025 (czw.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
0, 07:25-08:10 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
0, 07:25-08:10 |
GOŹDZIKOWSKA MONIKA |
1c |
Matematyka |
205 |
Uczniowie przychodzą później |
|
0, 07:25-08:10 |
KOWALCZYK PAULINA |
2n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
|
0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
0, 07:25-08:10 |
MAŁECKI MACIEJ |
1e|gr2 |
Informatyka |
208b |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
1, 08:15-09:00 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
1i|gr1 |
Język angielski |
200 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
2kc|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
|
1, 08:15-09:00 |
KOŁACZ MARIOLA |
2b |
Biznes i zarządzanie |
104 |
Przeniesiona |
|
1, 08:15-09:00 |
KOWALCZYK PAULINA |
2n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
1, 08:15-09:00 |
KRZEWICKA ANNA |
2i |
Historia |
107 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
MAŁECKI MACIEJ |
1i|gr2 |
Informatyka |
208b |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
2, 09:10-09:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
5n |
Język angielski |
207 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
2, 09:10-09:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
2kc|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
109 |
SAWICKA JOANNA |
|
2, 09:10-09:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
2b |
Zajęcia z wychowawcą |
104 |
SZUBA MONIKA |
|
2, 09:10-09:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
2n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
WEREMKO WERONIKA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
2, 09:10-09:55 |
KRZEWICKA ANNA |
3n |
Historia i teraźniejszość |
107 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
2, 09:10-09:55 |
LASKOWSKA BEATA |
1e |
język angielski zawodowy |
3 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
2, 09:10-09:55 |
MAŁECKI MACIEJ |
2e |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
3, 10:05-10:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
5m|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
3, 10:05-10:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
1i|gr2 |
Język angielski |
207 |
MAKSYMOWICZ MICHAŁ |
|
3, 10:05-10:50 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
3L|gr1 |
Język francuski |
119 |
TUCHALSKI ADRIAN |
|
3, 10:05-10:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
1m |
język niemiecki zawodowy |
104 |
MUSZCZYŃSKI LESZEK |
|
3, 10:05-10:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
2n|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR3 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
115 |
SOSNA PATRYCJA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRZEWICKA ANNA |
2b |
Historia |
107 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
3, 10:05-10:50 |
LASKOWSKA BEATA |
4c|gr2 |
Język angielski |
114 |
WILCZAK-MICHALAK KATARZYNA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
5n |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
4, 11:10-11:55 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
|
4, 11:10-11:55 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
4k |
Historia |
200 |
ZIĘCINA DAWID |
|
4, 11:10-11:55 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
1b |
Historia |
107 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
4, 11:10-11:55 |
KOŁACZ MARIOLA |
2n |
Zajęcia z wychowawcą |
104 |
SZUBA MONIKA |
|
4, 11:10-11:55 |
KOWALCZYK PAULINA |
4c|gr2 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
LASKOWSKA BEATA |
5k |
Język polski |
8 |
WILDA BEATA |
|
4, 11:10-11:55 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
5n |
Język polski |
10 |
SAWICKA ELŻBIETA |
|
4, 11:10-11:55 |
WEREMKO WERONIKA |
3j|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
5, 12:05-12:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
GINTER KAMILA |
|
5, 12:05-12:50 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3n |
Historia |
107 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
5, 12:05-12:50 |
BUTKIEWICZ IZABELA |
1k |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
DOBEK WIKTORIA |
|
5, 12:05-12:50 |
DOCHTOROWICZ ADAM |
4k |
Historia |
200 |
ZIĘCINA DAWID |
|
5, 12:05-12:50 |
KOŁACZ MARIOLA |
4a |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
SAWICKA JOANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KOWALCZYK PAULINA |
4c|gr2 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
5, 12:05-12:50 |
KRZEWICKA ANNA |
1e |
Historia |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
5, 12:05-12:50 |
WEREMKO WERONIKA |
3j|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
DUBERT JOANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
GINTER KAMILA |
|
6, 13:00-13:45 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
3n |
Historia |
107 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
6, 13:00-13:45 |
DOŁŻYCKA JOANNA |
4L |
Język francuski |
218 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KOŁACZ MARIOLA |
5b |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
SAWICKA JOANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
KOWALCZYK PAULINA |
4c|gr2 |
planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych |
105 |
HOŁOWEŃKO ANNA |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRZEWICKA ANNA |
2e |
Historia |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
ŚWIERZBIN MARTA |
3L|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
WEREMKO WERONIKA |
3j|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
DUBERT JOANNA |
|
7, 13:50-14:35 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3j|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
GINTER KAMILA |
|
7, 13:50-14:35 |
BUDZYŃSKA JOANNA |
1n |
Język angielski |
214 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
7, 13:50-14:35 |
KOWALCZYK PAULINA |
5n |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
WSZELAKI ROBERT |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KRZEWICKA ANNA |
3c |
Historia |
107 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
ŚWIERZBIN MARTA |
3L|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208b |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
WEREMKO WERONIKA |
3j|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR1 |
DUBERT JOANNA |
|
8, 14:40-15:25 |
KOWALCZYK PAULINA |
5n |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
WSZELAKI ROBERT |
|
8, 14:40-15:25 |
PIĄTKOWSKA MONIKA |
4c |
Geografia |
4 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
ŚWIERZBIN MARTA |
1b |
usługi żywieniowe |
205 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|