Dzień: 11.09.2025 (czw.) |
Lekcja |
Nauczyciel/wakat |
Oddział |
Przedmiot |
Sala |
Zastępca |
Uwagi |
0, 07:25-08:10 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
0, 07:25-08:10 |
ZIĘCINA DAWID |
4b |
Historia |
108 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3c|gr2 |
miksologia |
300 |
Zastępstwo |
|
1, 08:15-09:00 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
1, 08:15-09:00 |
KWIATKOWSKA ANNA |
4n|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
Uczniowie przychodzą później |
|
1, 08:15-09:00 |
SZULC MARTA |
3b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
1, 08:15-09:00 |
ZIĘCINA DAWID |
1a |
Lekcja biblioteczna |
@ |
GAWINKOWSKA EWA |
|
2, 09:10-09:55 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
za 3j |
2, 09:10-09:55 |
BIAŁEK JERZY |
4k |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
2, 09:10-09:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3c|gr2 |
miksologia |
300 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
KWIATKOWSKA ANNA |
4n|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
Uczniowie przychodzą później |
|
2, 09:10-09:55 |
SZULC MARTA |
3b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
2, 09:10-09:55 |
ZIĘCINA DAWID |
1i |
Wychowanie fizyczne |
b1 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
3, 10:05-10:50 |
AUGUSTYNIAK GENOWEFA |
3k|gr1 |
pracownia gastronomiczna |
PR2 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
za 3j |
3, 10:05-10:50 |
BIAŁEK JERZY |
4k |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
3, 10:05-10:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3c|gr2+3c|gr1 |
Matematyka |
210 |
BONDARYK JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
3c|gr1 |
usługi kelnerskie |
SB |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1c|gr2 |
Język angielski |
211 |
WIŚNIEWSKA ELWIRA |
|
3, 10:05-10:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
5m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
KWIATKOWSKA ANNA |
1c|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
SAWICKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
SAWICKA ELŻBIETA |
2i |
Język angielski |
3 |
LASKOWSKA BEATA |
|
3, 10:05-10:50 |
SZULC MARTA |
3b|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
3, 10:05-10:50 |
WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA |
3k|gr2 |
pracownia gastronomiczna |
PR4 |
SOSNA PATRYCJA |
|
3, 10:05-10:50 |
WEREMKO WERONIKA |
2kc |
Biologia |
5 |
DREWCZYŃSKA JOANNA |
|
3, 10:05-10:50 |
ZIĘCINA DAWID |
3n |
Matematyka |
212 |
PANEK KATARZYNA |
|
4, 11:10-11:55 |
BIAŁEK JERZY |
5m |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
4, 11:10-11:55 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3c|gr2+3c|gr1 |
Język polski |
9 |
PERZYŃSKA KRZYSZTOFA |
|
4, 11:10-11:55 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
3c|gr1 |
usługi kelnerskie |
SB |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
GINTER KAMILA |
2e |
Zajęcia z wychowawcą |
302 |
WIŚNIEWSKI ALEKSANDER |
|
4, 11:10-11:55 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1e|gr1 |
Język angielski |
122 |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
1c|gr2 |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
4, 11:10-11:55 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
4, 11:10-11:55 |
KWIATKOWSKA ANNA |
1c|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
SAWICKA JOANNA |
|
4, 11:10-11:55 |
SZULC MARTA |
2b |
organizacja pracy w hotelarstwie |
309 |
LASKOWSKA EWA |
|
5, 12:05-12:50 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Zastępstwo |
|
5, 12:05-12:50 |
CHACIŃSKA AGNIESZKA |
1m |
Zajęcia z wychowawcą |
205 |
Przeniesiona |
|
5, 12:05-12:50 |
GINTER KAMILA |
4m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Zastępstwo |
J. Dubert sala SB |
5, 12:05-12:50 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1c|gr1 |
Język angielski |
122 |
LASKOWSKA BEATA |
|
5, 12:05-12:50 |
KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA |
5c |
Język angielski |
219 |
BIAŁOBRZEWSKI BARTŁOMIEJ |
|
5, 12:05-12:50 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3m|gr1 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
5, 12:05-12:50 |
KWIATKOWSKA ANNA |
1c|gr2 |
Wychowanie fizyczne |
b2 |
WSZELAKI ROBERT |
|
5, 12:05-12:50 |
MRÓZ AGATA |
1b |
Biznes i zarządzanie |
104 |
KOŁACZ MARIOLA |
|
5, 12:05-12:50 |
SAWICKA ELŻBIETA |
5n |
Język polski |
10 |
Przeniesiona |
|
5, 12:05-12:50 |
SZULC MARTA |
1a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
BIAŁEK JERZY |
2m |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
WSZELAKI ROBERT |
|
6, 13:00-13:45 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
GINTER KAMILA |
4m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1m|gr1 |
Język angielski |
122 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
6, 13:00-13:45 |
KWIATKOWSKA ANNA |
3a|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
6, 13:00-13:45 |
MRÓZ AGATA |
5c |
Wiedza o społeczeństwie |
112 |
SOCHACKA BOGUMIŁA |
|
6, 13:00-13:45 |
SAWICKA ELŻBIETA |
5n |
Język polski |
10 |
Przeniesiona |
|
6, 13:00-13:45 |
SZULC MARTA |
1a|gr2 |
techniki pracy w hotelarstwie |
206 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
BIAŁEK JERZY |
2m |
Wychowanie fizyczne |
B3 |
SZUTOWICZ MARIUSZ |
|
7, 13:50-14:35 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
GINTER KAMILA |
4m|gr1 |
pracownia usług gastronomicznych |
300 |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA |
1m|gr1 |
Język angielski |
122 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
KRÓL-KLUSEK RENATA |
3L|gr2 |
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej |
208a |
Zastępstwo |
|
7, 13:50-14:35 |
KWIATKOWSKA ANNA |
3a|gr1 |
Wychowanie fizyczne |
110 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SAWICKA ELŻBIETA |
5c |
Język polski |
10 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
7, 13:50-14:35 |
SZULC MARTA |
2b |
podstawy hotelarstwa |
206 |
Uczniowie zwolnieni do domu |
|
8, 14:40-15:25 |
BIELECKA-ZIUZIA ANNA |
3b|gr1 |
pracownia obsługi gościa |
302 |
Zastępstwo |
|