Wyjście klas 1c i 4m

Zastępstwa

Okres: 21.09.2023 (czw.) - 21.09.2023 (czw.)

Dzień: 21.09.2023 (czw.)
Lekcja Nauczyciel Oddział Przedmiot Sala Zastępca Uwagi
0 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 2b|j.angielski-2/2 Język angielski 208a Uczniowie przychodzą później
0 LASKOWSKA EWA 1a|gr2 techniki pracy w hotelarstwie 214 MAŁECKI MACIEJ
0 RASIŃSKA DOROTA 3k|gr2 pracownia gastronomiczna PR3 BUDZYŃSKA JOANNA
1 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1L|gr2 Język angielski 208a MAKSYMOWICZ MICHAŁ
1 LASKOWSKA EWA 1a|gr2 techniki pracy w hotelarstwie 214 MAŁECKI MACIEJ
1 RASIŃSKA DOROTA 3k|gr2 pracownia gastronomiczna PR3 BUDZYŃSKA JOANNA
2 GOŹDZIKOWSKA MONIKA 1k Fizyka @ DYMEK WIOLETTA
2 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1L|gr2 Język angielski 208a MAKSYMOWICZ MICHAŁ
2 LASKOWSKA EWA 3a|gr1 techniki pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA
2 RASIŃSKA DOROTA 3k|gr2 pracownia gastronomiczna PR3 BUDZYŃSKA JOANNA
2 ZIĘCINA DAWID 2b Historia i teraźniejszość 112 SOCHACKA BOGUMIŁA za 4m
3 BIELECKA-ZIUZIA ANNA 2c|gr1 pracownia obsługi konsumenta 302 Przeniesiona
3 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2c|gr2 pracownia obsługi konsumenta SB Przeniesiona
3 LASKOWSKA EWA 3a|gr1 techniki pracy w hotelarstwie 309 SZULC MARTA
3 RASIŃSKA DOROTA 3k|gr2 pracownia gastronomiczna PR3 BUDZYŃSKA JOANNA
3 WOJDYGA MAŁGORZATA 1j|gr1 Wychowanie fizyczne 7 ŁUKOWSKI STANISŁAW
3 ZIĘCINA DAWID 2L zasady żywienia człowieka 6 SZYMBORSKA ANETA za 4m
4 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 2L|p.gastr.-1/2 pracownia gastronomiczna PR2 NARTOWSKA KATARZYNA za 4m
4 BIELECKA-ZIUZIA ANNA 2c|gr1 Język angielski 207 MAKSYMOWICZ MICHAŁ za 1c
4 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2c|gr2 Język angielski 122 KAŹMIERSKA-KLIK JOANNA za 1c
4 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1e|gr2 Wychowanie fizyczne 7 ŁUKOWSKI STANISŁAW
4 KRÓL-KLUSEK RENATA 2e|p.gastr.-2/2 pracownia gastronomiczna PR3 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
4 LASKOWSKA EWA 3a|gr1 techniki pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA
4 WOJDYGA MAŁGORZATA 1e|gr1 Wychowanie fizyczne 7 ŁUKOWSKI STANISŁAW
4 ZIĘCINA DAWID 1j Język polski 8 WILDA BEATA
5 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 2L|p.gastr.-1/2 pracownia gastronomiczna PR2 DUBERT JOANNA
5 BIELECKA-ZIUZIA ANNA 2c|gr1 Biologia 116 KOPEĆ ALEKSANDRA za 1c
5 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2c|gr2 Biologia 116 KOPEĆ ALEKSANDRA
5 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 2f|gr1 Wychowanie fizyczne b1 SZUTOWICZ MARIUSZ
5 KRÓL-KLUSEK RENATA 2e|p.gastr.-2/2 pracownia gastronomiczna PR3 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
5 LASKOWSKA EWA 3a|gr1 techniki pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA
5 RASIŃSKA DOROTA 2m technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 6 Przeniesiona
5 WOJDYGA MAŁGORZATA 1g|gr1 Język angielski 219 Uczniowie zwolnieni do domu
5 ZIĘCINA DAWID 2a język angielski zawodowy 3 LASKOWSKA BEATA za 4m
6 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 2L|p.gastr.-1/2 pracownia gastronomiczna PR2 DUBERT JOANNA
6 BIELECKA-ZIUZIA ANNA 2c|gr1 Zajęcia z wychowawcą 3 LASKOWSKA BEATA za 4m
6 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2c|gr2 Zajęcia z wychowawcą 3 LASKOWSKA BEATA
6 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1a|gr1 Język angielski 208a Uczniowie zwolnieni do domu
6 KRÓL-KLUSEK RENATA 2e|p.gastr.-2/2 pracownia gastronomiczna PR3 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
6 LASKOWSKA EWA 1b|t.pr.hot.-1/2 techniki pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA
6 RASIŃSKA DOROTA 2m technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 6 Uczniowie zwolnieni do domu
6 WOJDYGA MAŁGORZATA 5cp Język angielski 219 Uczniowie zwolnieni do domu
6 ZIĘCINA DAWID 2k Historia 107 KRZEWICKA ANNA za 1c
7 AUGUSTYNIAK GENOWEFA 2L|p.gastr.-1/2 pracownia gastronomiczna PR2 DUBERT JOANNA za 4m
7 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA 1k|gr2 Język angielski 208a Przeniesiona wf z ostatniej lekcji
7 KRÓL-KLUSEK RENATA 2e|p.gastr.-2/2 pracownia gastronomiczna PR3 WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA
7 LASKOWSKA EWA 1b|t.pr.hot.-1/2 techniki pracy w hotelarstwie 206 SZULC MARTA
7 WOJDYGA MAŁGORZATA 1m|gr2 Język angielski 219 Uczniowie zwolnieni do domu
8 LASKOWSKA EWA 2a organizacja pracy w hotelarstwie 309 Uczniowie zwolnieni do domu