K.GINTER (KG)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   1e-1/2 p.gastr. PR2
3c-1/2 miks 300
1e z.żyw.cz. 309
4k o.ż.prod. 300
1 8:15- 9:00 5m o.ż.prod. 214
1e-1/2 p.gastr. PR2
3c-1/2 miks 300
1e z.żyw.cz. 309
4k o.ż.prod. 300
2 9:10- 9:55 1e zaj.wych. 214
1e-1/2 p.gastr. PR2
3f-2/2 t.g.z tow. 300
3c-1/2 proug 300
 
3 10:05-10:50 4k o.ż.prod. 214
1e-1/2 p.gastr. PR2
3f-2/2 t.g.z tow. 300
3c-1/2 proug 300
5m o.ż.prod. 300
4 11:10-11:55 1b-1/2 pr.obs.g. 300
5k pr.u.gastr. 300
3f-2/2 t.g.z tow. PR2
2e-2/2 p.gastr. PR2
5c proug 12
5 12:05-12:50 1b-1/2 pr.obs.g. 300
5k pr.u.gastr. 300
3f-2/2 t.g.z tow. PR2
2e-2/2 p.gastr. PR2
5c proug 12
6 13:00-13:45 3m-1/2 pr.u.gastr. OK
5k pr.u.gastr. 300
3f-2/2 t.g.z tow. PR2
2e-2/2 p.gastr. PR2
5c proug 12
7 13:50-14:35 3m-1/2 pr.u.gastr. OK
5k pr.u.gastr. 300
3f-2/2 t.g.z tow. PR2
2e-2/2 p.gastr. PR2
5c proug 12
8 14:40-15:25     koniec zaj. 14.10 koniec zaj. 14.10  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum