K.GINTER (KG)
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
1e
-1/2
p.gastr.
PR2
3c
-1/2
miks
300
1e
z.żyw.cz.
309
4k
o.ż.prod.
300
1
8:15- 9:00
5m
o.ż.prod.
214
1e
-1/2
p.gastr.
PR2
3c
-1/2
miks
300
1e
z.żyw.cz.
309
4k
o.ż.prod.
300
2
9:10- 9:55
1e
zaj.wych.
214
1e
-1/2
p.gastr.
PR2
3f
-2/2
t.g.z tow.
300
3c
-1/2
proug
300
3
10:05-10:50
4k
o.ż.prod.
214
1e
-1/2
p.gastr.
PR2
3f
-2/2
t.g.z tow.
300
3c
-1/2
proug
300
5m
o.ż.prod.
300
4
11:10-11:55
1b
-1/2
pr.obs.g.
300
5k
pr.u.gastr.
300
3f
-2/2
t.g.z tow.
PR2
2e
-2/2
p.gastr.
PR2
5c
proug
12
5
12:05-12:50
1b
-1/2
pr.obs.g.
300
5k
pr.u.gastr.
300
3f
-2/2
t.g.z tow.
PR2
2e
-2/2
p.gastr.
PR2
5c
proug
12
6
13:00-13:45
3m
-1/2
pr.u.gastr.
OK
5k
pr.u.gastr.
300
3f
-2/2
t.g.z tow.
PR2
2e
-2/2
p.gastr.
PR2
5c
proug
12
7
13:50-14:35
3m
-1/2
pr.u.gastr.
OK
5k
pr.u.gastr.
300
3f
-2/2
t.g.z tow.
PR2
2e
-2/2
p.gastr.
PR2
5c
proug
12
8
14:40-15:25
koniec zaj. 14.10
koniec zaj. 14.10
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN