3m 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
zaj.wych.
MK
106
j.niemiecki-1/2
IL
222
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
GA
208b
1
8:15- 9:00
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
j.niemiecki-1/2
IL
222
j.niemiecki-2/2
NA
118
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
GA
208b
2
9:10- 9:55
podst.przed
KO
104
chemia
IB
113
t.g.z tow.
SP
12
t.g.z tow.
SP
12
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
3
10:05-10:50
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
BO
203
matematyka
MK
106
matematyka
MK
106
hist.i teraź
ZI
108
matematyka
MK
106
4
11:10-11:55
chemia
IB
113
p.gastr.-1/2
JB
PR1
p.gastr.-2/2
GA
PR2
Język polski
BW
11
biologia
DE
5
biologia
DE
5
5
12:05-12:50
n.zaw.
IL
214
p.gastr.-1/2
JB
PR1
p.gastr.-2/2
GA
PR2
z.żyw.cz.
RK
206
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
6
13:00-13:45
Język polski
BW
11
p.gastr.-1/2
JB
PR1
p.gastr.-2/2
GA
PR2
historia
ZI
108
o.u.gastr.
EK
309
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
7
13:50-14:35
Język polski
BW
11
p.gastr.-1/2
JB
PR1
p.gastr.-2/2
GA
PR2
o.u.gastr.
EK
309
pr.u.gastr.-1/2
KG
OK
pr.u.gastr.-2/2
DU
SB
8
14:40-15:25
koniec zaj. 14.10
j.niemiecki-2/2
NA
118
pr.u.gastr.-1/2
KG
OK
pr.u.gastr.-2/2
DU
SB
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN