4k 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
religia
-1/1
#4re
201
religia
-1/1
#4re
201
o.ż.prod.
KG
300
1
8:15- 9:00
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
j.francuski
JD
218
matematyka
MR
104
o.ż.prod.
KG
300
2
9:10- 9:55
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
j.angielski
BL
3
j.angielski
BL
3
matematyka
MR
104
biologia
KE
116
3
10:05-10:50
o.ż.prod.
KG
214
j.angielski
BL
3
j.angielski
BL
3
chemia
BR
214
z.żyw.cz.
WW
108
4
11:10-11:55
biologia
KE
116
historia
SO
112
wos
SO
112
Język polski
WL
8
chemia
BR
210
5
12:05-12:50
Język polski
WL
8
f.zaw.
ER
108
wf
RW
B2
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
j.angielski
BL
3
6
13:00-13:45
Język polski
WL
8
zaj.wych.
ER
108
o.u.gastr.
JB
115
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
wf
RW
B2
7
13:50-14:35
matematyka
MR
210
o.u.gastr.
JB
115
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
wf
RW
B2
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN