4k 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
religia
-1/1
#4re
201
religia
-1/1
#4re
201
Język polski
WL
8
1
8:15- 9:00
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
wf
RW
B2
z.żyw.cz.
WW
115
matematyka
MR
105
Język polski
WL
8
2
9:10- 9:55
pr.u.gastr.-1/2
EJ
SB
pr.u.gastr.-2/2
AB
302
j.angielski
BL
3
j.angielski
BL
3
chemia
BR
10
j.angielski
BL
3
3
10:05-10:50
j.angielski
BL
3
j.angielski
BL
3
j.francuski
JD
218
chemia
BR
10
o.u.gastr.
SS
309
4
11:10-11:55
biologia
KE
116
historia
SO
112
wos
SO
112
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
o.u.gastr.
SS
309
5
12:05-12:50
Język polski
WL
8
f.zaw.
ER
3
biologia
KE
116
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
o.ż.prod.
KG
116
6
13:00-13:45
o.ż.prod.
KG
300
zaj.wych.
ER
3
matematyka
MR
105
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
RK
208a
wf
RW
B2
7
13:50-14:35
o.ż.prod.
KG
300
matematyka
MR
105
wf
RW
B2
Obowiązuje od: 28 kwietnia 2025
Drukuj plan
wygenerowano 28.04.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN