4k 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 pr.u.gastr.-1/2 EJ SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 302
religia-1/1 #4re 201   religia-1/1 #4re 201 o.ż.prod. KG 300
1 8:15- 9:00 pr.u.gastr.-1/2 EJ SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 302
j.francuski JD 218   matematyka MR 104 o.ż.prod. KG 300
2 9:10- 9:55 pr.u.gastr.-1/2 EJ SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 302
j.angielski BL 3 j.angielski BL 3 matematyka MR 104 biologia KE 116
3 10:05-10:50 o.ż.prod. KG 214 j.angielski BL 3 j.angielski BL 3 chemia BR 214 z.żyw.cz. WW 108
4 11:10-11:55 biologia KE 116 historia SO 112 wos SO 112 Język polski WL 8 chemia BR 210
5 12:05-12:50 Język polski WL 8 f.zaw. ER 108 wf RW B2 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
j.angielski BL 3
6 13:00-13:45 Język polski WL 8 zaj.wych. ER 108 o.u.gastr. JB 115 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
wf RW B2
7 13:50-14:35   matematyka MR 210 o.u.gastr. JB 115 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
wf RW B2
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum