2e 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań.
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10          
1 8:15- 9:00          
2 9:10- 9:55 Język polski BS 11   historia SO 112 dz.gos.g. MA 214 Język polski BS 11
3 10:05-10:50 a.zaw. MY 212   wyp.z.bez. KR 116 z.żyw.cz. KR 6 geografia MP 4
4 11:10-11:55 wf-1/2 7
wf-2/2 SU B1
zajęcia praktyczne j.angielski-1/2 WO 219
j.angielski-2/2 AE 122
p.gastr.-1/2 AW PR4
p.gastr.-2/2 KG PR2
zaj.wych. AW 108
5 12:05-12:50 wf-1/2 7
wf-2/2 SU B1
  j.angielski-1/2 WO 219
j.angielski-2/2 AE 122
p.gastr.-1/2 AW PR4
p.gastr.-2/2 KG PR2
matematyka MK 106
6 13:00-13:45 t.g.z tow. AW 115   matematyka MK 106 p.gastr.-1/2 AW PR4
p.gastr.-2/2 KG PR2
wf-1/2 7
wf-2/2 SU B1
7 13:50-14:35 t.g.z tow. AW 115   biologia KE 116 p.gastr.-1/2 AW PR4
p.gastr.-2/2 KG PR2
 
8 14:40-15:25       koniec zaj. 14.10  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum