| Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
| 0 |
7:25- 8:10 |
SP 4k o.ż.prod.
|
|
|
AE 3l-2/2 j.angielski
|
SP 3l t.g.z tow.
|
| 1 |
8:15- 9:00 |
SP 4k o.ż.prod.
|
|
SP 5m z.żyw.cz.
|
AE 3l-2/2 j.angielski
|
SP 3l t.g.z tow.
|
| 2 |
9:10- 9:55 |
SP 1k z.żyw.cz.
|
SP 4k o.ż.prod.
|
SP 4m o.ż.prod.
|
|
SP 1c p.żyw.czł.
|
| 3 |
10:05-10:50 |
SP 2e t.g.z tow.
|
SP 3j t.g.z tow.
|
SP 4l o.ż.prod.
|
|
SP 2m z.żyw.cz.
|
| 4 |
11:10-11:55 |
SP 4k z.żyw.cz.
|
SP 2e t.g.z tow.
|
SP 1k t.g.z tow.
|
SP 4m o.ż.prod.
|
SP 3m z.żyw.cz.
|
| 5 |
12:05-12:50 |
SP 3k z.żyw.cz.
|
SP 4m o.ż.prod.
|
RK 3m o.u.gastr.
|
SP 4l o.ż.prod.
|
JN 3b zaj.wych.
|
| 6 |
13:00-13:45 |
SP 1k zaj.wych.
|
SP 2kc-2/2 t.g.z tow.
|
RK 3m o.u.gastr.
|
SP 1k t.g.z tow.
|
|
| 7 |
13:50-14:35 |
SP 4l o.ż.prod.
|
SP 2kc-2/2 t.g.z tow.
|
SP 3l z.żyw.cz.
|
SP 1k t.g.z tow.
|
|
| 8 |
14:40-15:25 |
|
|
SP 3j t.g.z tow.
|
|
|
|