3k 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
t.g.z tow.
DU
310
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
informatyka-1/2
AT
203
informatyka-2/2
TU
204
1
8:15- 9:00
religia
-1/1
#RE3
201
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
TC
119
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
chemia
BR
4
2
9:10- 9:55
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
TC
119
zaj.wych.
KE
116
pr.u.gastr.-1/2
AB
302
pr.u.gastr.-2/2
HM
OK
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
PC
208b
3
10:05-10:50
Język polski
WL
8
hist.i teraź
SO
112
pr.u.gastr.-1/2
AB
302
pr.u.gastr.-2/2
HM
OK
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
PC
208b
4
11:10-11:55
Język polski
WL
8
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
biologia
KE
116
t.g.z tow.
DU
115
o.u.gastr.
WA
10
5
12:05-12:50
z.żyw.cz.
SP
12
Język polski
WL
8
matematyka
BO
210
biologia
KE
116
o.u.gastr.
WA
10
6
13:00-13:45
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
historia
KZ
107
matematyka
BO
210
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
7
13:50-14:35
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
chemia
BR
4
matematyka
BO
210
8
14:40-15:25
f.zaw.
TC
107
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN