4l 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
pr.u.gastr.
CA
SB
1
8:15- 9:00
Język polski
WL
8
chemia
IB
113
pr.u.gastr.
CA
SB
f.zaw.
TC
119
2
9:10- 9:55
biologia
DE
5
biologia
DE
5
j.angielski
AI
219
pr.u.gastr.
CA
SB
matematyka
PA
212
3
10:05-10:50
j.angielski
AI
219
wf
KW
110
o.ż.prod.
SP
12
z.żyw.cz.
PC
212
matematyka
PA
212
4
11:10-11:55
chemia
IB
113
j.angielski
AI
219
wf
KW
110
j.angielski
AI
219
plżipg
WW
208a
5
12:05-12:50
Język polski
WL
8
j.angielski
AI
219
wf
KW
110
o.ż.prod.
SP
12
plżipg
WW
208a
6
13:00-13:45
Język polski
WL
8
o.u.gastr.
EK
119
matematyka
PA
212
j.francuski
JD
218
plżipg
WW
208a
7
13:50-14:35
o.ż.prod.
SP
12
o.u.gastr.
EK
119
historia
ZI
108
8
14:40-15:25
zaj.wych.
TU
204
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN