4l 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10       pr.u.gastr. CA SB  
1 8:15- 9:00   Język polski WL 8 chemia IB 113 pr.u.gastr. CA SB f.zaw. TC 119
2 9:10- 9:55 biologia DE 5 biologia DE 5 j.angielski AI 219 pr.u.gastr. CA SB matematyka PA 212
3 10:05-10:50 j.angielski AI 219 wf KW 110 o.ż.prod. SP 12 z.żyw.cz. PC 212 matematyka PA 212
4 11:10-11:55 chemia IB 113 j.angielski AI 219 wf KW 110 j.angielski AI 219 plżipg WW 208a
5 12:05-12:50 Język polski WL 8 j.angielski AI 219 wf KW 110 o.ż.prod. SP 12 plżipg WW 208a
6 13:00-13:45 Język polski WL 8 o.u.gastr. EK 119 matematyka PA 212 j.francuski JD 218 plżipg WW 208a
7 13:50-14:35 o.ż.prod. SP 12 o.u.gastr. EK 119 historia ZI 108    
8 14:40-15:25 zaj.wych. TU 204        
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum