5m 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
pr.u.gastr.-1/2
CA
208b
pr.u.gastr.-2/2
DU
208a
matematyka
MK
106
1
8:15- 9:00
o.ż.prod.
KG
214
pr.u.gastr.-1/2
CA
208b
pr.u.gastr.-2/2
DU
208a
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
GA
208b
wos
SO
112
2
9:10- 9:55
zaj.wych.
CA
105
pr.u.gastr.-1/2
CA
208b
pr.u.gastr.-2/2
DU
208a
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
GA
208b
z.żyw.cz.
DU
309
3
10:05-10:50
j.angielski
BL
3
Język polski
BW
11
pr.u.gastr.-1/2
CA
208b
pr.u.gastr.-2/2
DU
208a
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
GA
208b
o.ż.prod.
KG
300
4
11:10-11:55
j.angielski
BL
3
Język polski
BW
11
matematyka
MK
106
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
GA
208b
o.u.gastr.
DU
309
5
12:05-12:50
n.zaw.
MU
222
matematyka
MK
106
matematyka
MK
106
historia
SO
112
o.u.gastr.
DU
309
6
13:00-13:45
Język polski
BW
11
j.angielski
BL
3
wf
SU
B1
j.angielski
BL
3
o.u.gastr.
DU
309
7
13:50-14:35
Język polski
BW
11
j.niemiecki
NA
107
wf
SU
B1
j.angielski
BL
3
o.u.gastr.
DU
309
8
14:40-15:25
wf
SU
B4
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN