5m 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10     pr.u.gastr.-1/2 CA 208b
pr.u.gastr.-2/2 DU 208a
matematyka MK 106  
1 8:15- 9:00 o.ż.prod. KG 214   pr.u.gastr.-1/2 CA 208b
pr.u.gastr.-2/2 DU 208a
plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 GA 208b
wos SO 112
2 9:10- 9:55 zaj.wych. CA 105   pr.u.gastr.-1/2 CA 208b
pr.u.gastr.-2/2 DU 208a
plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 GA 208b
z.żyw.cz. DU 309
3 10:05-10:50 j.angielski BL 3 Język polski BW 11 pr.u.gastr.-1/2 CA 208b
pr.u.gastr.-2/2 DU 208a
plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 GA 208b
o.ż.prod. KG 300
4 11:10-11:55 j.angielski BL 3 Język polski BW 11 matematyka MK 106 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 GA 208b
o.u.gastr. DU 309
5 12:05-12:50 n.zaw. MU 222 matematyka MK 106 matematyka MK 106 historia SO 112 o.u.gastr. DU 309
6 13:00-13:45 Język polski BW 11 j.angielski BL 3 wf SU B1 j.angielski BL 3 o.u.gastr. DU 309
7 13:50-14:35 Język polski BW 11 j.niemiecki NA 107 wf SU B1 j.angielski BL 3 o.u.gastr. DU 309
8 14:40-15:25   wf SU B4      
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum