4m 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
o.ż.prod.
JB
115
religia
-1/1
#4re
201
religia
-1/1
#4re
201
o.ż.prod.
JB
115
1
8:15- 9:00
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
208b
pr.u.gastr.-1/2
DU
OK
pr.u.gastr.-2/2
CA
SB
Język polski
PE
9
wf
BI
B3
o.u.gastr.
PK
105
2
9:10- 9:55
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
208b
pr.u.gastr.-1/2
DU
OK
pr.u.gastr.-2/2
CA
SB
biologia
KE
116
matematyka
PA
212
z.żyw.cz.
SP
12
3
10:05-10:50
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
208b
pr.u.gastr.-1/2
DU
OK
pr.u.gastr.-2/2
CA
SB
wf
BI
B3
wos
SO
112
zaj.wych.
DU
309
4
11:10-11:55
j.angielski
EW
211
wf
BI
B3
o.ż.prod.
JB
115
biologia
KE
116
5
12:05-12:50
j.angielski
EW
211
matematyka
PA
212
chemia
BR
113
chemia
BR
107
6
13:00-13:45
n.zaw.
NA
211
historia
SO
112
o.u.gastr.
PK
105
Język polski
PE
9
7
13:50-14:35
matematyka
PA
212
j.angielski
EW
211
j.angielski
EW
211
Język polski
PE
9
8
14:40-15:25
j.angielski
EW
211
j.niemiecki
IK
214
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN