4m 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 o.ż.prod. JB 115 religia-1/1 #4re 201   religia-1/1 #4re 201 o.ż.prod. JB 115
1 8:15- 9:00 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
Język polski PE 9 wf BI B3 o.u.gastr. PK 105
2 9:10- 9:55 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
biologia KE 116 matematyka PA 212 z.żyw.cz. SP 12
3 10:05-10:50 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
wf BI B3 wos SO 112 zaj.wych. DU 309
4 11:10-11:55   j.angielski EW 211 wf BI B3 o.ż.prod. JB 115 biologia KE 116
5 12:05-12:50   j.angielski EW 211 matematyka PA 212 chemia BR 113 chemia BR 107
6 13:00-13:45   n.zaw. NA 211 historia SO 112 o.u.gastr. PK 105 Język polski PE 9
7 13:50-14:35   matematyka PA 212 j.angielski EW 211 j.angielski EW 211 Język polski PE 9
8 14:40-15:25     j.angielski EW 211 j.niemiecki IK 214  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum