3k 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
religia
-1/1
#3kc
200
z.żyw.cz.
WW
105
wf
BI
B3
chemia
IB
113
1
8:15- 9:00
religia
-1/1
#3kc
200
Język polski
PE
9
j.angielski
AD
200
matematyka
BO
210
zaj.wych.
BO
210
2
9:10- 9:55
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
BO
203
Język polski
PE
9
j.angielski
AD
200
t.g.z tow.
SP
12
Język polski
PE
9
3
10:05-10:50
hist.i teraź
ZI
108
chemia
IB
113
f.zaw.
ER
119
t.g.z tow.
SP
12
biologia
DE
5
4
11:10-11:55
p.gastr.-1/2
EJ
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
j.francuski
JD
218
matematyka
BO
210
historia
ZI
108
o.u.gastr.
WA
214
5
12:05-12:50
p.gastr.-1/2
EJ
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
j.francuski
JD
218
matematyka
BO
210
biologia
DE
5
j.angielski
AD
200
6
13:00-13:45
p.gastr.-1/2
EJ
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
podst.przed
KO
104
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
KR
208a
o.u.gastr.
WA
11
j.angielski
AD
200
7
13:50-14:35
p.gastr.-1/2
EJ
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wf
BI
B3
plżipg-1/2
GA
208b
plżipg-2/2
KR
208a
pr.u.gastr.-1/2
WW
302
pr.u.gastr.-2/2
CA
SB
8
14:40-15:25
wf
BI
B3
pr.u.gastr.-1/2
WW
302
pr.u.gastr.-2/2
CA
SB
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN