3k 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 religia-1/1 #3kc 200   z.żyw.cz. WW 105 wf BI B3 chemia IB 113
1 8:15- 9:00 religia-1/1 #3kc 200 Język polski PE 9 j.angielski AD 200 matematyka BO 210 zaj.wych. BO 210
2 9:10- 9:55 informatyka-1/2 TU 204
informatyka-2/2 BO 203
Język polski PE 9 j.angielski AD 200 t.g.z tow. SP 12 Język polski PE 9
3 10:05-10:50 hist.i teraź ZI 108 chemia IB 113 f.zaw. ER 119 t.g.z tow. SP 12 biologia DE 5
4 11:10-11:55 p.gastr.-1/2 EJ PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
j.francuski JD 218 matematyka BO 210 historia ZI 108 o.u.gastr. WA 214
5 12:05-12:50 p.gastr.-1/2 EJ PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
j.francuski JD 218 matematyka BO 210 biologia DE 5 j.angielski AD 200
6 13:00-13:45 p.gastr.-1/2 EJ PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
podst.przed KO 104 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 KR 208a
o.u.gastr. WA 11 j.angielski AD 200
7 13:50-14:35 p.gastr.-1/2 EJ PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
wf BI B3 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 KR 208a
pr.u.gastr.-1/2 WW 302
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
 
8 14:40-15:25   wf BI B3   pr.u.gastr.-1/2 WW 302
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
 
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum