2l 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   j.angielski-2/2 AE 222   matematyka PA 212 p.gastr.-1/2 AW PR2
p.gastr.-2/2 EJ PR1
1 8:15- 9:00 j.angielski-1/2 MY 207 geografia MP 4 j.francuski-1/2 JD 218
j.francuski-2/2 ER 119
historia SO 112 p.gastr.-1/2 AW PR2
p.gastr.-2/2 EJ PR1
2 9:10- 9:55 historia SO 112 bizn.i zarz. KO 104 z.żyw.cz. WW 105 Język polski WL 8 p.gastr.-1/2 AW PR2
p.gastr.-2/2 EJ PR1
3 10:05-10:50 j.francuski-1/2 JD 218
j.francuski-2/2 ER 119
matematyka PA 212 Język polski WL 8 Język polski WL 8 p.gastr.-1/2 AW PR2
p.gastr.-2/2 EJ PR1
4 11:10-11:55 f.zaw. JD 214 wf-1/2 JS 109
wf-2/2 BI B3
geografia MP 4 hist.i teraź SO 112 fizyka WD 205
5 12:05-12:50 wyp.z.bez. IB 113 wf-1/2 JS 109
wf-2/2 BI B3
t.g.z tow. SP 12 j.angielski-1/2 MY 207
j.angielski-2/2 AE 222
fizyka WD 205
6 13:00-13:45   t.g.z tow. SP 12 wf-1/2 JS 109
wf-2/2 BI B3
j.angielski-1/2 MY 207
j.angielski-2/2 AE 222
bizn.i zarz. KO 104
7 13:50-14:35     informatyka-1/2 AT 203
informatyka-2/2 TU 204
zaj.wych. JD 212  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum