2l 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
j.angielski-2/2
AE
222
matematyka
PA
212
p.gastr.-1/2
AW
PR2
p.gastr.-2/2
EJ
PR1
1
8:15- 9:00
j.angielski-1/2
MY
207
geografia
MP
4
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
ER
119
historia
SO
112
p.gastr.-1/2
AW
PR2
p.gastr.-2/2
EJ
PR1
2
9:10- 9:55
historia
SO
112
bizn.i zarz.
KO
104
z.żyw.cz.
WW
105
Język polski
WL
8
p.gastr.-1/2
AW
PR2
p.gastr.-2/2
EJ
PR1
3
10:05-10:50
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
ER
119
matematyka
PA
212
Język polski
WL
8
Język polski
WL
8
p.gastr.-1/2
AW
PR2
p.gastr.-2/2
EJ
PR1
4
11:10-11:55
f.zaw.
JD
214
wf-1/2
JS
109
wf-2/2
BI
B3
geografia
MP
4
hist.i teraź
SO
112
fizyka
WD
205
5
12:05-12:50
wyp.z.bez.
IB
113
wf-1/2
JS
109
wf-2/2
BI
B3
t.g.z tow.
SP
12
j.angielski-1/2
MY
207
j.angielski-2/2
AE
222
fizyka
WD
205
6
13:00-13:45
t.g.z tow.
SP
12
wf-1/2
JS
109
wf-2/2
BI
B3
j.angielski-1/2
MY
207
j.angielski-2/2
AE
222
bizn.i zarz.
KO
104
7
13:50-14:35
informatyka-1/2
AT
203
informatyka-2/2
TU
204
zaj.wych.
JD
212
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN