2j 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
zaj.wych.
ZI
108
1
8:15- 9:00
bizn.i zarz.
EM
6
geografia
MP
4
Język polski
PE
9
j.francuski-1/2
JD
218
wf-2/2
SU
B1
2
9:10- 9:55
religia
TG
200
bizn.i zarz.
EM
6
geografia
MP
4
Język polski
PE
9
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
MY
207
3
10:05-10:50
wf-1/2
JS
109
wf-2/2
SU
B1
f.zaw.
ER
112
matematyka
BO
210
matematyka
BO
210
fizyka
WD
205
4
11:10-11:55
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
MY
207
t.g.z tow.
SP
12
historia
ZI
108
wf-1/2
JS
109
j.francuski-2/2
ER
119
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WW
PR1
5
12:05-12:50
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
MY
207
wyp.z.bez.
IB
113
informatyka-1/2
AT
203
informatyka-2/2
TU
204
wf-1/2
JS
109
wf-2/2
SU
B1
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WW
PR1
6
13:00-13:45
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
ER
119
Język polski
PE
9
religia
TG
201
historia
ZI
108
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WW
PR1
7
13:50-14:35
z.żyw.cz.
SP
12
fizyka
WD
205
hist.i teraź
ZI
108
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WW
PR1
8
14:40-15:25
t.g.z tow.
SP
12
koniec zaj. 14.10
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN