2j 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10         zaj.wych. ZI 108
1 8:15- 9:00   bizn.i zarz. EM 6 geografia MP 4 Język polski PE 9 j.francuski-1/2 JD 218
wf-2/2 SU B1
2 9:10- 9:55 religia TG 200 bizn.i zarz. EM 6 geografia MP 4 Język polski PE 9 j.angielski-1/2 WO 219
j.angielski-2/2 MY 207
3 10:05-10:50 wf-1/2 JS 109
wf-2/2 SU B1
f.zaw. ER 112 matematyka BO 210 matematyka BO 210 fizyka WD 205
4 11:10-11:55 j.angielski-1/2 WO 219
j.angielski-2/2 MY 207
t.g.z tow. SP 12 historia ZI 108 wf-1/2 JS 109
j.francuski-2/2 ER 119
p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WW PR1
5 12:05-12:50 j.angielski-1/2 WO 219
j.angielski-2/2 MY 207
wyp.z.bez. IB 113 informatyka-1/2 AT 203
informatyka-2/2 TU 204
wf-1/2 JS 109
wf-2/2 SU B1
p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WW PR1
6 13:00-13:45 j.francuski-1/2 JD 218
j.francuski-2/2 ER 119
Język polski PE 9 religia TG 201 historia ZI 108 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WW PR1
7 13:50-14:35 z.żyw.cz. SP 12 fizyka WD 205   hist.i teraź ZI 108 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WW PR1
8 14:40-15:25 t.g.z tow. SP 12       koniec zaj. 14.10
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum

Plan lekcji