5k 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10     wf RW B2   zaj.wych. BS 11
1 8:15- 9:00 j.francuski JD 218 historia SO 112 o.ż.prod. KG 300 religia-1/1 #5RE 201 Język polski WL 8
2 9:10- 9:55 wos SO 112 Język polski WL 8 j.angielski BL 3 Język polski WL 8 o.u.gastr. AW 3
3 10:05-10:50 f.zaw. TC 119 matematyka MR 107 j.angielski BL 3 Język polski WL 8 o.ż.prod. KG 214
4 11:10-11:55 matematyka MR 210 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
pr.u.gastr.-1/2 DU SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 300
j.angielski BL 3 matematyka MR 212
5 12:05-12:50 j.angielski BL 3 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
pr.u.gastr.-1/2 DU SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 300
o.u.gastr. AW 3 matematyka MR 212
6 13:00-13:45 j.angielski BL 3 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
pr.u.gastr.-1/2 DU SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 300
o.u.gastr. AW 3 wf RW B2
7 13:50-14:35 z.żyw.cz. WW 219 plżipg-1/2 GA 208b
plżipg-2/2 RK 208a
pr.u.gastr.-1/2 DU SB
pr.u.gastr.-2/2 AB 300
o.u.gastr. AW 3 wf RW B2
8 14:40-15:25   koniec zaj. 14.10 koniec zaj. 14.10    
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum