Wyjście 4a, 4b

Zastępstwa

Okres: 24.04.2024 (śr.) - 24.04.2024 (śr.)

Dzień: 24.04.2024 (śr.)
Lekcja Nauczyciel Oddział Przedmiot Sala Zastępca Uwagi
0 BUTKIEWICZ IZABELA 1L wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 113 Uczniowie przychodzą później
0 CHACIŃSKA AGNIESZKA 3c organizacja usług gastronomicznych 309 Uczniowie przychodzą później
0 PIĄTKOWSKA MONIKA 1e Edukacja dla bezpieczeństwa 4 Uczniowie przychodzą później
1 BUTKIEWICZ IZABELA 4n Chemia 113 Uczniowie przychodzą później
1 CHACIŃSKA AGNIESZKA 3c organizacja usług gastronomicznych 309 Uczniowie przychodzą później
1 DUBERT JOANNA 4m Wychowanie fizyczne b2 SZUTOWICZ MARIUSZ
1 PIĄTKOWSKA MONIKA 1j Geografia 4 Uczniowie przychodzą później
2 BUTKIEWICZ IZABELA 1k język francuski zawodowy 113 RZESZOTARSKA EWA
2 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2g|usł.kel.-2/2 usługi kelnerskie 309 Uczniowie przychodzą później
2 DUBERT JOANNA 3m Matematyka 106 KRYSTKIEWICZ MARCIN za
2 KOŁACZ MARIOLA 1f Zajęcia z wychowawcą 104 SZUBA MONIKA
2 PIĄTKOWSKA MONIKA 1b Geografia 4 Uczniowie przychodzą później
3 CHACIŃSKA AGNIESZKA 2g|usł.kel.-2/2 usługi kelnerskie 309 Uczniowie przychodzą później
3 DURCZYŃSKA KATARZYNA 5ap systemy komputerowe w zarządzniu hotelem 207 uczniowie do biblioteki
3 KOWALCZYK PAULINA 4c Język niemiecki 118 MUSZCZYŃSKI LESZEK
3 PIĄTKOWSKA MONIKA 1g Zajęcia z wychowawcą 4 SZUBA MONIKA
3 WIŚNIEWSKA ELWIRA 3m Wychowanie fizyczne b1 SZUTOWICZ MARIUSZ
3 WOJDYGA MAŁGORZATA 1e|gr1 Język angielski 113 KOWALEWSKA-WÓJCIK ALEKSANDRA
4 BUDZYŃSKA JOANNA 3m|gr2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
4 CHACIŃSKA AGNIESZKA 1g|t.g.z tow.-1/2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR4 WEREMKO WERONIKA
4 DURCZYŃSKA KATARZYNA 5ap systemy komputerowe w zarządzniu hotelem 207 uczniowie do biblioteki
4 KOŁACZ MARIOLA 3i zarządzanie przedsiębiorstwem noclegowym 200 DOCHTOROWICZ ADAM za
4 KOWALCZYK PAULINA 4c Język angielski 123 NIKULIN-STAWIŃSKA JOANNA za
4 WOJDYGA MAŁGORZATA 3e Wychowanie fizyczne 7 ŁUKOWSKI STANISŁAW
5 BUDZYŃSKA JOANNA 3m|gr2 pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej 208b KRÓL-KLUSEK RENATA
5 BUTKIEWICZ IZABELA 1j Zajęcia z wychowawcą 310 BOLDUAN ANNA za
5 CHACIŃSKA AGNIESZKA 1g|t.g.z tow.-1/2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR4 WEREMKO WERONIKA
5 KOWALCZYK PAULINA 4n|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK BIELECKA-ZIUZIA ANNA
5 PIĄTKOWSKA MONIKA 2k Język angielski 200 DOCHTOROWICZ ADAM za
5 WIŚNIEWSKA ELWIRA 1m|gr1 Język niemiecki 211 MUSZCZYŃSKI LESZEK
5 WOJDYGA MAŁGORZATA 1m|gr2 Język niemiecki 211 MUSZCZYŃSKI LESZEK
6 BUDZYŃSKA JOANNA 5kp|gr2 dodatkowe umiejętności zawodowe 115 Uczniowie zwolnieni do domu
6 BUTKIEWICZ IZABELA 2f Zajęcia z wychowawcą 310 BOLDUAN ANNA za
6 CHACIŃSKA AGNIESZKA 1g|t.g.z tow.-1/2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR4 WEREMKO WERONIKA
6 KOWALCZYK PAULINA 4n|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK BIELECKA-ZIUZIA ANNA
6 PIĄTKOWSKA MONIKA 2b Język polski 10 SAWICKA ELŻBIETA za
6 WIŚNIEWSKA ELWIRA 1m|gr1 Język niemiecki 211 MUSZCZYŃSKI LESZEK
6 WOJDYGA MAŁGORZATA 1m|gr2 Język niemiecki 211 MUSZCZYŃSKI LESZEK
7 BUDZYŃSKA JOANNA 5kp|gr2 dodatkowe umiejętności zawodowe 115 Uczniowie zwolnieni do domu
7 BUTKIEWICZ IZABELA 1m Język polski 10 SAWICKA ELŻBIETA za
7 CHACIŃSKA AGNIESZKA 1g|t.g.z tow.-1/2 technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PR4 WEREMKO WERONIKA
7 KOWALCZYK PAULINA 4n|gr2 pracownia usług gastronomicznych OK BIELECKA-ZIUZIA ANNA
7 PIĄTKOWSKA MONIKA 1f Zajęcia z wychowawcą 4 SZUBA MONIKA
7 WIŚNIEWSKA ELWIRA 5ap Język angielski 211 Uczniowie zwolnieni do domu
8 PIĄTKOWSKA MONIKA 2f Geografia 4 Uczniowie zwolnieni do domu
8 WIŚNIEWSKA ELWIRA 1n|gr2 Język angielski 211 Uczniowie zwolnieni do domu