skrócone lekcje
0 7.25-8.00 5 min
1 8.05-8.40 10 min
2 8.50-9.25 5min
3 9.30-10.05 10 min
4 10.15-10.50 5min
5 10.55-11.30 10min
6 11.40-12.15 5min
7 12.20-12.55 5min
8 13.00-13.35
Wyjście 1k,3n,4a,4b
Zastępstwa
Okres: 26.04.2024 (pt.) - 26.04.2024 (pt.)
Dzień: 26.04.2024 (pt.) | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Lekcja | Nauczyciel | Oddział | Przedmiot | Sala | Zastępca | Uwagi |
0 | BUDZYŃSKA JOANNA | 4n | Zajęcia z wychowawcą | 115 | Uczniowie przychodzą później | |
0 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 4m|pr.u.gastr.-1/2 | pracownia usług gastronomicznych | SB | AUGUSTYNIAK GENOWEFA | za |
0 | DUBERT JOANNA | 4m|pr.u.gastr.-2/2 | pracownia usług gastronomicznych | OK | WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA | za |
0 | KOŁACZ MARIOLA | 2b | Podstawy przedsiębiorczości | 104 | Uczniowie przychodzą później | |
0 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1m | Edukacja dla bezpieczeństwa | 4 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | BUDZYŃSKA JOANNA | 4n | zasady żywienia człowieka | 115 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | BUTKIEWICZ IZABELA | 1j | wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | 113 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 4m|pr.u.gastr.-1/2 | pracownia usług gastronomicznych | SB | AUGUSTYNIAK GENOWEFA | za |
1 | DUBERT JOANNA | 4m|pr.u.gastr.-2/2 | pracownia usług gastronomicznych | OK | WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA | za |
1 | DYMEK WIOLETTA | 1L | Fizyka | 205 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 2i | Biologia | 116 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1m | Geografia | 4 | Uczniowie przychodzą później | |
1 | WOJDYGA MAŁGORZATA | 1g|gr1 | Język angielski | 219 | Uczniowie przychodzą później | |
2 | BUTKIEWICZ IZABELA | 2e | wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | 113 | WEREMKO WERONIKA | za |
2 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 4m|pr.u.gastr.-1/2 | pracownia usług gastronomicznych | SB | AUGUSTYNIAK GENOWEFA | za |
2 | DUBERT JOANNA | 4m|pr.u.gastr.-2/2 | pracownia usług gastronomicznych | OK | WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA | za |
2 | DYMEK WIOLETTA | 1j | Fizyka | 205 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
2 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 4k | Język polski | 10 | SAWICKA ELŻBIETA | za |
2 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1n | język hiszpański zawodowy | 205 | PAWELEC ANNA | |
2 | WOJDYGA MAŁGORZATA | 1g|gr1 | Język angielski | 219 | Uczniowie przychodzą później | |
3 | BUTKIEWICZ IZABELA | 1n | język hiszpański zawodowy | 205 | PAWELEC ANNA | |
3 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 3m|gr1 | pracownia usług gastronomicznych | SB | AUGUSTYNIAK GENOWEFA | za |
3 | DUBERT JOANNA | 3m|gr2 | pracownia usług gastronomicznych | OK | WARDZIŃSKA-SWADZYNIAK EWA | za |
3 | DYMEK WIOLETTA | 2b | Fizyka | 205 | Przeniesiona | |
3 | KOŁACZ MARIOLA | 2L | zasady żywienia człowieka | 104 | WEREMKO WERONIKA | za |
3 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 4m | Język angielski | 211 | WIŚNIEWSKA ELWIRA | za |
3 | KOWALCZYK PAULINA | 4c | planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych | 105 | Przeniesiona | |
4 | BUDZYŃSKA JOANNA | 1m|p.gastr.-2/2 | pracownia gastronomiczna | PR3 | JANIK EWA | |
4 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 3m|gr1 | Wychowanie fizyczne | b2 | NOWICKA AGATA | za |
4 | DUBERT JOANNA | 3m|gr2 | Wychowanie fizyczne | b1 | NOWICKA AGATA | za |
4 | DYMEK WIOLETTA | 1a | Język niemiecki | 210 | PELOWSKA EWA | za |
4 | KOŁACZ MARIOLA | 1e | Wychowanie fizyczne | B3 | SZUTOWICZ MARIUSZ | za |
4 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 2g | Język angielski | 205 | PAWELEC ANNA | |
4 | KOWALCZYK PAULINA | 4c | Język niemiecki | 118 | NARTOWSKA KATARZYNA | za |
4 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 3c | Język angielski | 207 | MAKSYMOWICZ MICHAŁ | |
5 | BUDZYŃSKA JOANNA | 1m|p.gastr.-2/2 | pracownia gastronomiczna | PR3 | JANIK EWA | |
5 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 2g|pr.o.kons.-2/2 | pracownia obsługi konsumenta | SB | MARSZAŁEK HALINA | |
5 | DYMEK WIOLETTA | 1n | Język hiszpański | 205 | PAWELEC ANNA | |
5 | KOŁACZ MARIOLA | 3c | Podstawy przedsiębiorczości | 310 | BOLDUAN ANNA | za |
5 | KOWALCZYK PAULINA | 4c | planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych | 105 | SZYMBORSKA ANETA | |
5 | MAŁECKI MACIEJ | 2f | działalność gospodarcza w gastronomii | 214 | Przeniesiona | |
5 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1a | Matematyka | 106 | KRYSTKIEWICZ MARCIN | za |
5 | TRYNISZEWSKI KRZYSZTOF | 2i | organizacja pracy w hotelarstwie | 206 | SZULC MARTA | |
6 | BROGOWSKA BOGUMIŁA | 1L | Matematyka | 212 | PANEK KATARZYNA | za |
6 | BUDZYŃSKA JOANNA | 1m|p.gastr.-2/2 | pracownia gastronomiczna | PR3 | JANIK EWA | |
6 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 2g|pr.o.kons.-2/2 | pracownia obsługi konsumenta | SB | MARSZAŁEK HALINA | |
6 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 4m | Biologia | 116 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
6 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1n | Język hiszpański | 205 | PAWELEC ANNA | |
7 | BUDZYŃSKA JOANNA | 1m|p.gastr.-2/2 | pracownia gastronomiczna | PR3 | JANIK EWA | |
7 | BUTKIEWICZ IZABELA | 1n | wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | 113 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
7 | CHACIŃSKA AGNIESZKA | 2g|pr.o.kons.-2/2 | pracownia obsługi konsumenta | SB | MARSZAŁEK HALINA | |
7 | KOPEĆ ALEKSANDRA | 1c | Biologia | 116 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
7 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 2L | Geografia | 4 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
8 | GOŹDZIKOWSKA MONIKA | 1n | Matematyka | 10 | Uczniowie zwolnieni do domu | |
8 | PIĄTKOWSKA MONIKA | 1L | Edukacja dla bezpieczeństwa | 4 | Uczniowie zwolnieni do domu |