1n 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
historia
KZ
107
matematyka
MR
5
matematyka
MR
214
1
8:15- 9:00
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
wyp.z.bez.
IB
113
wyp.z.bez.
IB
113
h.zaw.
AP
205
historia
KZ
107
2
9:10- 9:55
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
wf-1/2
SŁ
7
wf-2/2
KW
110
j.hiszpański-1/2
AP
202
j.angielski-2/2
EW
211
Język polski
PE
9
j.angielski-1/2
EW
211
j.hiszpański-2/2
AP
202
3
10:05-10:50
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
wf-1/2
SŁ
7
wf-2/2
KW
110
j.hiszpański-1/2
AP
202
j.angielski-2/2
EW
211
Język polski
PE
9
j.angielski-1/2
EW
211
j.hiszpański-2/2
AP
202
4
11:10-11:55
biologia
DE
5
biologia
DE
5
plast
JU
105
z.żyw.cz.
KR
6
Język polski
PE
9
5
12:05-12:50
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
BO
203
t.g.z tow.
KR
115
fizyka
WD
205
j.angielski-1/2
EW
211
wf-2/2
KW
110
religia
LI
201
6
13:00-13:45
fizyka
WD
205
t.g.z tow.
KR
115
zaj.wych.
EW
211
wf-1/2
SŁ
7
j.angielski-2/2
EW
211
7
13:50-14:35
religia
LI
201
t.g.z tow.
KR
115
e_dla_bezp
MP
4
matematyka
MR
106
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN