1n 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 p.gastr.-1/2 DU PR1
p.gastr.-2/2 PK PR3
historia KZ 107 matematyka MR 5   matematyka MR 214
1 8:15- 9:00 p.gastr.-1/2 DU PR1
p.gastr.-2/2 PK PR3
wyp.z.bez. IB 113 wyp.z.bez. IB 113 h.zaw. AP 205 historia KZ 107
2 9:10- 9:55 p.gastr.-1/2 DU PR1
p.gastr.-2/2 PK PR3
wf-1/2 7
wf-2/2 KW 110
j.hiszpański-1/2 AP 202
j.angielski-2/2 EW 211
Język polski PE 9 j.angielski-1/2 EW 211
j.hiszpański-2/2 AP 202
3 10:05-10:50 p.gastr.-1/2 DU PR1
p.gastr.-2/2 PK PR3
wf-1/2 7
wf-2/2 KW 110
j.hiszpański-1/2 AP 202
j.angielski-2/2 EW 211
Język polski PE 9 j.angielski-1/2 EW 211
j.hiszpański-2/2 AP 202
4 11:10-11:55 biologia DE 5 biologia DE 5 plast JU 105 z.żyw.cz. KR 6 Język polski PE 9
5 12:05-12:50 informatyka-1/2 TU 204
informatyka-2/2 BO 203
t.g.z tow. KR 115 fizyka WD 205 j.angielski-1/2 EW 211
wf-2/2 KW 110
religia LI 201
6 13:00-13:45 fizyka WD 205 t.g.z tow. KR 115 zaj.wych. EW 211 wf-1/2 7
j.angielski-2/2 EW 211
 
7 13:50-14:35 religia LI 201 t.g.z tow. KR 115 e_dla_bezp MP 4 matematyka MR 106  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum