1m 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
  biologia KE 116  
1 8:15- 9:00 j.angielski WM 5 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
matematyka WD 205 e_dla_bezp MP 4 informatyka-1/2 TU 204
informatyka-2/2 AT 203
2 9:10- 9:55 j.angielski WM 5 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
j.niemiecki MU 212 religia LI 201 matematyka WD 205
3 10:05-10:50 fizyka WD 205 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
wyp.z.bez. IB 113 j.angielski WM 5 historia SO 112
4 11:10-11:55 religia LI 201 Język polski WL 8 biologia KE 116 n.zaw. IK 214 historia SO 112
5 12:05-12:50 zaj.wych. WD 205 matematyka WD 205 t.g.z tow. JB 115 t.g.z tow. JB 115 wyp.z.bez. IB 113
6 13:00-13:45 Język polski WL 8   fizyka WD 205 t.g.z tow. JB 115 wf BI B3
7 13:50-14:35 Język polski WL 8   plast JU 309 z.żyw.cz. SP 12 wf BI B3
8 14:40-15:25 j.niemiecki MU 205   wf BI B3    
Obowiązuje od: 28 kwietnia 2025
Drukuj plan
wygenerowano 28.04.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum