1m 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
wyp.z.bez.
IB
113
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
RW
B2
1
8:15- 9:00
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
WM
114
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
RW
B2
j.niemiecki-1/2
NA
118
j.niemiecki-2/2
MU
222
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
AT
203
2
9:10- 9:55
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
WM
114
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
j.niemiecki-1/2
NA
118
j.niemiecki-2/2
MU
222
religia
LI
201
matematyka
WD
205
3
10:05-10:50
fizyka
WD
205
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
t.g.z tow.
JB
115
j.angielski-1/2
WO
219
j.angielski-2/2
WM
114
wyp.z.bez.
IB
113
4
11:10-11:55
matematyka
WD
205
Język polski
WL
8
Język polski
WL
8
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
RW
B2
religia
LI
201
5
12:05-12:50
z.żyw.cz.
SP
12
Język polski
WL
8
biologia
KE
116
t.g.z tow.
JB
115
e_dla_bezp
MP
4
6
13:00-13:45
biologia
KE
116
matematyka
WD
205
fizyka
WD
205
historia
SO
112
7
13:50-14:35
historia
SO
112
plast
JU
108
zaj.wych.
WD
205
t.g.z tow.
JB
115
8
14:40-15:25
n.zaw.
IK
116
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN