1m 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 j.niemiecki IL 214 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
wf BI B3    
1 8:15- 9:00 j.angielski WM 5 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
wf BI B3 e_dla_bezp MP 4 informatyka-1/2 TU 204
informatyka-2/2 AT 203
2 9:10- 9:55 j.angielski WM 5 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
j.niemiecki IL 5 religia LI 201 matematyka WD 205
3 10:05-10:50 fizyka WD 205 p.gastr.-1/2 PK PR1
p.gastr.-2/2 RK PR3
wyp.z.bez. IB 113 j.angielski WM 5 historia SO 112
4 11:10-11:55 matematyka WD 205 Język polski WL 8 biologia KE 116 n.zaw. IK 214 religia LI 201
5 12:05-12:50 zaj.wych. WD 205 matematyka WD 205 t.g.z tow. JB 115 t.g.z tow. JB 115 wyp.z.bez. IB 113
6 13:00-13:45 Język polski WL 8 biologia KE 116 fizyka WD 205 t.g.z tow. JB 115 historia SO 112
7 13:50-14:35 Język polski WL 8   plast JU 309 z.żyw.cz. SP 12 wf BI B3
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum