1m 1HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
j.niemiecki
IL
214
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wf
BI
B3
1
8:15- 9:00
j.angielski
WM
5
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wf
BI
B3
e_dla_bezp
MP
4
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
AT
203
2
9:10- 9:55
j.angielski
WM
5
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
j.niemiecki
IL
5
religia
LI
201
matematyka
WD
205
3
10:05-10:50
fizyka
WD
205
p.gastr.-1/2
PK
PR1
p.gastr.-2/2
RK
PR3
wyp.z.bez.
IB
113
j.angielski
WM
5
historia
SO
112
4
11:10-11:55
matematyka
WD
205
Język polski
WL
8
biologia
KE
116
n.zaw.
IK
214
religia
LI
201
5
12:05-12:50
zaj.wych.
WD
205
matematyka
WD
205
t.g.z tow.
JB
115
t.g.z tow.
JB
115
wyp.z.bez.
IB
113
6
13:00-13:45
Język polski
WL
8
biologia
KE
116
fizyka
WD
205
t.g.z tow.
JB
115
historia
SO
112
7
13:50-14:35
Język polski
WL
8
plast
JU
309
z.żyw.cz.
SP
12
wf
BI
B3
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN