5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
1
8:15- 9:00
Język polski
WL
8
2
9:10- 9:55
Język polski
WL
8
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
118
3
10:05-10:50
matematyka
PA
212
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
118
matematyka
PA
212
4
11:10-11:55
wos
SO
112
matematyka
PA
212
j.angielski
AD
200
zaj.wych.
JB
115
historia
SO
112
5
12:05-12:50
j.angielski
AD
200
matematyka
PA
212
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
j.włoski
JZ
6
6
13:00-13:45
wf
SU
B1
wf
SU
B1
j.angielski
AD
200
Język polski
WL
8
7
13:50-14:35
wf
SU
B1
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
214
Język polski
WL
8
8
14:40-15:25
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
PR1
9
15:30-16:15
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
PR1
10
16:20-17:05
duz 2-1/2
JB
115
duz 2-2/2
KR
PR1
Obowiązuje od: 18.03.2025r
Drukuj plan
wygenerowano 17.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN