5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
pr.u.gastr.-1/2
AB
105
plżipg-2/2
GA
300
o.ż.prod.
JB
115
plżipg-1/2
JB
115
pr.u.gastr.-2/2
PK
105
1
8:15- 9:00
Język polski
WL
8
pr.u.gastr.-1/2
AB
105
plżipg-2/2
GA
300
o.ż.prod.
JB
115
plżipg-1/2
JB
115
pr.u.gastr.-2/2
PK
105
matematyka
PA
212
2
9:10- 9:55
Język polski
WL
8
pr.u.gastr.-1/2
AB
105
plżipg-2/2
GA
300
z.żyw.cz.
JB
115
plżipg-1/2
JB
115
pr.u.gastr.-2/2
PK
105
o.u.gastr.
PK
105
3
10:05-10:50
historia
SO
112
pr.u.gastr.-1/2
AB
105
plżipg-2/2
GA
300
matematyka
PA
212
plżipg-1/2
JB
115
pr.u.gastr.-2/2
PK
105
o.u.gastr.
PK
105
4
11:10-11:55
wos
SO
112
o.u.gastr.
PK
105
matematyka
PA
212
matematyka
PA
212
j.włoski
JZ
6
5
12:05-12:50
j.angielski
AD
200
o.u.gastr.
PK
105
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
z_włoski
JZ
6
6
13:00-13:45
wf
SU
B1
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
Język polski
WL
8
7
13:50-14:35
wf
SU
B1
wf
SU
B1
Język polski
WL
8
8
14:40-15:25
zaj.wych.
JB
115
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN