5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10          
1 8:15- 9:00 Język polski WL 8        
2 9:10- 9:55 Język polski WL 8 duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR 118
     
3 10:05-10:50 matematyka PA 212 duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR 118
matematyka PA 212    
4 11:10-11:55 wos SO 112 matematyka PA 212 j.angielski AD 200 zaj.wych. JB 115 historia SO 112
5 12:05-12:50 j.angielski AD 200 matematyka PA 212 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 j.włoski JZ 6
6 13:00-13:45 wf SU B1   wf SU B1 j.angielski AD 200 Język polski WL 8
7 13:50-14:35 wf SU B1     duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR 214
Język polski WL 8
8 14:40-15:25       duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR PR1
 
9 15:30-16:15       duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR PR1
 
10 16:20-17:05       duz 2-1/2 JB 115
duz 2-2/2 KR PR1
 
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum