5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   pr.u.gastr.-1/2 AB 105
plżipg-2/2 GA 300
o.ż.prod. JB 115 plżipg-1/2 JB 115
pr.u.gastr.-2/2 PK 105
 
1 8:15- 9:00 Język polski WL 8 pr.u.gastr.-1/2 AB 105
plżipg-2/2 GA 300
o.ż.prod. JB 115 plżipg-1/2 JB 115
pr.u.gastr.-2/2 PK 105
matematyka PA 212
2 9:10- 9:55 Język polski WL 8 pr.u.gastr.-1/2 AB 105
plżipg-2/2 GA 300
z.żyw.cz. JB 115 plżipg-1/2 JB 115
pr.u.gastr.-2/2 PK 105
o.u.gastr. PK 105
3 10:05-10:50 historia SO 112 pr.u.gastr.-1/2 AB 105
plżipg-2/2 GA 300
matematyka PA 212 plżipg-1/2 JB 115
pr.u.gastr.-2/2 PK 105
o.u.gastr. PK 105
4 11:10-11:55 wos SO 112 o.u.gastr. PK 105 matematyka PA 212 matematyka PA 212 j.włoski JZ 6
5 12:05-12:50 j.angielski AD 200 o.u.gastr. PK 105 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 z_włoski JZ 6
6 13:00-13:45 wf SU B1   j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 Język polski WL 8
7 13:50-14:35 wf SU B1     wf SU B1 Język polski WL 8
8 14:40-15:25         zaj.wych. JB 115
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum