5k 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10          
1 8:15- 9:00 o.u.gastr. AH OK Język polski ES 10 matematyka MK 106   matematyka MK 106
2 9:10- 9:55 o.u.gastr. AH OK matematyka MK 106 o.ż.prod. SP 12 wos KZ 107 z.żyw.cz. AH OK
3 10:05-10:50 Język polski ES 10 wf BI B3 f.zaw. JD 218 matematyka MK 106 Język polski ES 10
4 11:10-11:55 zaj.wych. SP 12 pr.u.gastr. KG 300 j.angielski EW 211 plżipg SP 12 Język polski ES 10
5 12:05-12:50 j.angielski EW 211 pr.u.gastr. KG 300 o.u.gastr. AH 119 plżipg SP 12 j.francuski ER 119
6 13:00-13:45 j.angielski EW 211 pr.u.gastr. KG 300 o.u.gastr. AH 119 plżipg SP 12 j.angielski EW 211
7 13:50-14:35 o.ż.prod. SP 12 pr.u.gastr. KG 300 wf BI B3 plżipg SP 12 j.angielski EW 211
8 14:40-15:25     wf BI B3 historia KZ 107  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum