5k 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
1
8:15- 9:00
o.u.gastr.
AH
OK
Język polski
ES
10
matematyka
MK
106
matematyka
MK
106
2
9:10- 9:55
o.u.gastr.
AH
OK
matematyka
MK
106
o.ż.prod.
SP
12
wos
KZ
107
z.żyw.cz.
AH
OK
3
10:05-10:50
Język polski
ES
10
wf
BI
B3
f.zaw.
JD
218
matematyka
MK
106
Język polski
ES
10
4
11:10-11:55
zaj.wych.
SP
12
pr.u.gastr.
KG
300
j.angielski
EW
211
plżipg
SP
12
Język polski
ES
10
5
12:05-12:50
j.angielski
EW
211
pr.u.gastr.
KG
300
o.u.gastr.
AH
119
plżipg
SP
12
j.francuski
ER
119
6
13:00-13:45
j.angielski
EW
211
pr.u.gastr.
KG
300
o.u.gastr.
AH
119
plżipg
SP
12
j.angielski
EW
211
7
13:50-14:35
o.ż.prod.
SP
12
pr.u.gastr.
KG
300
wf
BI
B3
plżipg
SP
12
j.angielski
EW
211
8
14:40-15:25
wf
BI
B3
historia
KZ
107
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN