5m 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
zaj.wych.
DU
208b
wos
SO
112
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
115
1
8:15- 9:00
pr.u.gastr.-1/2
DU
208b
pr.u.gastr.-2/2
CA
208a
o.u.gastr.
PK
105
z.żyw.cz.
SP
12
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
115
matematyka
PA
212
2
9:10- 9:55
pr.u.gastr.-1/2
DU
208b
pr.u.gastr.-2/2
CA
208a
o.u.gastr.
PK
105
o.u.gastr.
PK
105
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
115
Język polski
PE
9
3
10:05-10:50
pr.u.gastr.-1/2
DU
208b
pr.u.gastr.-2/2
CA
208a
matematyka
PA
212
o.u.gastr.
PK
105
plżipg-1/2
RK
208a
plżipg-2/2
JB
115
wf
BI
B3
4
11:10-11:55
pr.u.gastr.-1/2
DU
208b
pr.u.gastr.-2/2
CA
208a
matematyka
PA
212
Język polski
PE
9
wf
BI
B3
wf
BI
B3
5
12:05-12:50
matematyka
PA
212
j.angielski
EW
211
n.zaw.
MU
118
j.niemiecki
EP
106
historia
SO
112
6
13:00-13:45
j.angielski
EW
211
j.angielski
EW
211
j.angielski
EW
211
Język polski
PE
9
o.ż.prod.
JB
115
7
13:50-14:35
j.angielski
EW
211
Język polski
PE
9
o.ż.prod.
JB
115
8
14:40-15:25
początek zajęć o 7.50
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN