5m 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 zaj.wych. DU 208b wos SO 112   plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 115
 
1 8:15- 9:00 pr.u.gastr.-1/2 DU 208b
pr.u.gastr.-2/2 CA 208a
o.u.gastr. PK 105 z.żyw.cz. SP 12 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 115
matematyka PA 212
2 9:10- 9:55 pr.u.gastr.-1/2 DU 208b
pr.u.gastr.-2/2 CA 208a
o.u.gastr. PK 105 o.u.gastr. PK 105 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 115
Język polski PE 9
3 10:05-10:50 pr.u.gastr.-1/2 DU 208b
pr.u.gastr.-2/2 CA 208a
matematyka PA 212 o.u.gastr. PK 105 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 115
wf BI B3
4 11:10-11:55 pr.u.gastr.-1/2 DU 208b
pr.u.gastr.-2/2 CA 208a
matematyka PA 212 Język polski PE 9 wf BI B3 wf BI B3
5 12:05-12:50 matematyka PA 212 j.angielski EW 211 n.zaw. MU 118 j.niemiecki EP 106 historia SO 112
6 13:00-13:45 j.angielski EW 211 j.angielski EW 211 j.angielski EW 211 Język polski PE 9 o.ż.prod. JB 115
7 13:50-14:35 j.angielski EW 211     Język polski PE 9 o.ż.prod. JB 115
8 14:40-15:25       początek zajęć o 7.50  
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum