4n 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   religia-1/1 #4re 201 pr.u.gastr. PK 302 religia-1/1 #4re 201 o.ż.prod. JB 115
1 8:15- 9:00 matematyka MK 106 biologia KE 116 pr.u.gastr. PK 302 matematyka MK 106 o.ż.prod. JB 115
2 9:10- 9:55 wf SU B1 j.angielski AD 200 pr.u.gastr. PK 302 matematyka MK 106 o.ż.prod. JB 115
3 10:05-10:50 wos SO 112 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 plżipg JB 115
4 11:10-11:55 o.u.gastr. PK 105 j.angielski AD 200 wf SU B1 chemia BR 10 plżipg JB 115
5 12:05-12:50 o.u.gastr. PK 105 historia SO 112 wf SU B1 z.żyw.cz. WW 8 plżipg JB 115
6 13:00-13:45 Język polski ES 10   biologia KE 116 Język polski ES 10 chemia BR 12
7 13:50-14:35 Język polski ES 10     zaj.wych. PK 105 j.włoski JZ 6
8 14:40-15:25         z_włoski JZ 6
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum