4n 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
religia
-1/1
#4re
201
pr.u.gastr.
PK
302
religia
-1/1
#4re
201
wos
SO
112
1
8:15- 9:00
wf
SU
B1
pr.u.gastr.
PK
302
matematyka
MK
106
plżipg
JB
208b
2
9:10- 9:55
j.angielski
AD
200
pr.u.gastr.
PK
302
matematyka
MK
106
plżipg
JB
208b
3
10:05-10:50
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
plżipg
JB
208b
4
11:10-11:55
j.angielski
AD
200
wf
SU
B1
chemia
BR
214
o.ż.prod.
JB
115
5
12:05-12:50
historia
SO
112
wf
SU
B1
z.żyw.cz.
WW
8
o.ż.prod.
JB
115
6
13:00-13:45
Język polski
ES
10
o.u.gastr.
PK
105
biologia
KE
116
Język polski
ES
10
chemia
BR
107
7
13:50-14:35
Język polski
ES
10
matematyka
MK
106
o.u.gastr.
PK
105
zaj.wych.
PK
105
j.włoski
JZ
6
8
14:40-15:25
o.ż.prod.
JB
115
biologia
KE
116
z_włoski
JZ
6
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN