4n 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
religia
-1/1
#4re
201
pr.u.gastr.
PK
302
religia
-1/1
#4re
201
o.ż.prod.
JB
115
1
8:15- 9:00
matematyka
MK
106
biologia
KE
116
pr.u.gastr.
PK
302
matematyka
MK
106
o.ż.prod.
JB
115
2
9:10- 9:55
wf
SU
B1
j.angielski
AD
200
pr.u.gastr.
PK
302
matematyka
MK
106
o.ż.prod.
JB
115
3
10:05-10:50
wos
SO
112
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
plżipg
JB
115
4
11:10-11:55
o.u.gastr.
PK
105
j.angielski
AD
200
wf
SU
B1
chemia
BR
10
plżipg
JB
115
5
12:05-12:50
o.u.gastr.
PK
105
historia
SO
112
wf
SU
B1
z.żyw.cz.
WW
8
plżipg
JB
115
6
13:00-13:45
Język polski
ES
10
biologia
KE
116
Język polski
ES
10
chemia
BR
12
7
13:50-14:35
Język polski
ES
10
zaj.wych.
PK
105
j.włoski
JZ
6
8
14:40-15:25
z_włoski
JZ
6
Obowiązuje od: 18.03.2025r
Drukuj plan
wygenerowano 17.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN