4n 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   religia-1/1 #4re 201 pr.u.gastr. PK 302 religia-1/1 #4re 201 wos SO 112
1 8:15- 9:00   wf SU B1 pr.u.gastr. PK 302 matematyka MK 106 plżipg JB 208b
2 9:10- 9:55   j.angielski AD 200 pr.u.gastr. PK 302 matematyka MK 106 plżipg JB 208b
3 10:05-10:50   j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 plżipg JB 208b
4 11:10-11:55   j.angielski AD 200 wf SU B1 chemia BR 214 o.ż.prod. JB 115
5 12:05-12:50   historia SO 112 wf SU B1 z.żyw.cz. WW 8 o.ż.prod. JB 115
6 13:00-13:45 Język polski ES 10 o.u.gastr. PK 105 biologia KE 116 Język polski ES 10 chemia BR 107
7 13:50-14:35 Język polski ES 10 matematyka MK 106 o.u.gastr. PK 105 zaj.wych. PK 105 j.włoski JZ 6
8 14:40-15:25 o.ż.prod. JB 115 biologia KE 116     z_włoski JZ 6
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum