4c 4HGT. 01 Wykonywanie usług kelnerskich; HGT.11 Organizacja usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
zaj.wych.
MP
4
1
8:15- 9:00
Język polski
ES
10
j.angielski
AE
222
chemia
BR
10
historia
SO
112
2
9:10- 9:55
Język polski
ES
10
j.angielski
AE
222
matematyka
MR
105
matematyka
MR
105
wos
SO
112
3
10:05-10:50
o.u.gastr.
SS
118
Język polski
ES
10
wf
RW
B2
proug
AL
OK
matematyka
MR
214
4
11:10-11:55
o.u.gastr.
SS
118
geografia
MP
4
wf
RW
B2
proug
AL
OK
chemia
BR
12
5
12:05-12:50
wf
RW
B2
j.niemiecki
SĘ
222
geografia
MP
4
proug
AL
OK
pirug
PK
105
6
13:00-13:45
pirug
PK
105
n.zaw.
SĘ
222
j.angielski
AE
219
proug
AL
OK
pirug
PK
105
7
13:50-14:35
pirug
PK
105
j.angielski
AE
219
j.angielski
AE
222
8
14:40-15:25
o.u.gastr.
SS
114
pirug
PK
105
Obowiązuje od: 10 marca 2025
Drukuj plan
wygenerowano 07.03.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN