3l 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
zaj.wych.
TU
204
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
EK
PR3
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
TU
204
1
8:15- 9:00
matematyka
PA
212
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
EK
PR3
historia
ZI
108
chemia
IB
113
2
9:10- 9:55
hist.i teraź
ZI
108
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
EK
PR3
chemia
IB
113
Język polski
WL
8
3
10:05-10:50
wf
KW
110
plżipg-1/2
WW
208b
plżipg-2/2
KR
208a
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
EK
PR3
j.francuski
JD
218
Język polski
WL
8
4
11:10-11:55
wf
KW
110
plżipg-1/2
WW
208b
plżipg-2/2
KR
208a
biologia
DE
5
o.u.gastr.
EK
119
pr.u.gastr.-1/2
CA
SB
pr.u.gastr.-2/2
EJ
OK
5
12:05-12:50
j.francuski
JD
218
matematyka
PA
212
j.angielski
AP
202
o.u.gastr.
EK
119
pr.u.gastr.-1/2
CA
SB
pr.u.gastr.-2/2
EJ
300
6
13:00-13:45
matematyka
PA
212
j.angielski
AP
202
Język polski
WL
8
z.żyw.cz.
WW
8
wf
KW
110
7
13:50-14:35
biologia
DE
5
t.g.z tow.
SP
12
religia
-1/1
#3re
201
j.angielski
AP
202
j.angielski
AP
202
8
14:40-15:25
f.zaw.
ER
119
podst.przed
KO
104
religia
-1/1
#3re
201
t.g.z tow.
SP
12
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN