3l 3HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   zaj.wych. TU 204 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 EK PR3
informatyka-1/2 TU 204 informatyka-2/2 TU 204
1 8:15- 9:00   matematyka PA 212 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 EK PR3
historia ZI 108 chemia IB 113
2 9:10- 9:55   hist.i teraź ZI 108 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 EK PR3
chemia IB 113 Język polski WL 8
3 10:05-10:50 wf KW 110 plżipg-1/2 WW 208b
plżipg-2/2 KR 208a
p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 EK PR3
j.francuski JD 218 Język polski WL 8
4 11:10-11:55 wf KW 110 plżipg-1/2 WW 208b
plżipg-2/2 KR 208a
biologia DE 5 o.u.gastr. EK 119 pr.u.gastr.-1/2 CA SB
pr.u.gastr.-2/2 EJ OK
5 12:05-12:50 j.francuski JD 218 matematyka PA 212 j.angielski AP 202 o.u.gastr. EK 119 pr.u.gastr.-1/2 CA SB
pr.u.gastr.-2/2 EJ 300
6 13:00-13:45 matematyka PA 212 j.angielski AP 202 Język polski WL 8 z.żyw.cz. WW 8 wf KW 110
7 13:50-14:35 biologia DE 5 t.g.z tow. SP 12 religia-1/1 #3re 201 j.angielski AP 202 j.angielski AP 202
8 14:40-15:25 f.zaw. ER 119 podst.przed KO 104 religia-1/1 #3re 201 t.g.z tow. SP 12  
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum