2n 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
Język polski
BS
11
t.g.z tow.
JB
115
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
RK
PR3
1
8:15- 9:00
geografia
MP
4
t.g.z tow.
JB
115
j.hiszpański-1/2
AP
202
wf-2/2
JS
109
religia
LI
201
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
RK
PR3
2
9:10- 9:55
religia
LI
201
fizyka
WD
205
hist.i teraź
KZ
107
Język polski
BS
11
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
RK
PR3
3
10:05-10:50
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
EW
211
historia
ZI
108
bizn.i zarz.
KO
104
Język polski
BS
11
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
RK
PR3
4
11:10-11:55
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
EW
211
j.hiszpański-1/2
AP
202
informatyka-2/2
AT
203
informatyka-1/2
AT
203
j.hiszpański-2/2
AP
202
bizn.i zarz.
KO
104
wyp.z.bez.
IB
113
5
12:05-12:50
wf-1/2
RW
B2
j.hiszpański-2/2
AP
202
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
EW
211
fizyka
WD
205
z.żyw.cz.
RK
11
6
13:00-13:45
historia
ZI
108
matematyka
PA
212
h.zaw.
AP
309
zaj.wych.
RK
11
7
13:50-14:35
matematyka
PA
212
wf-1/2
RW
B2
wf-2/2
JS
109
geografia
MP
4
8
14:40-15:25
wf-1/2
RW
B2
wf-2/2
JS
109
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN