2m 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
matematyka
MK
106
historia
ZI
108
1
8:15- 9:00
j.angielski-1/2
EW
211
j.angielski-2/2
WO
219
geografia
MP
4
zaj.wych.
IB
113
historia
ZI
108
2
9:10- 9:55
j.niemiecki-1/2
MU
222
wf-2/2
JS
109
wf-1/2
RW
B2
wf-2/2
JS
109
geografia
MP
4
j.angielski-1/2
EW
211
j.angielski-2/2
WO
219
matematyka
MK
106
3
10:05-10:50
bizn.i zarz.
KO
104
wf-1/2
RW
B2
wf-2/2
JS
109
Język polski
BW
11
fizyka
WD
205
z.żyw.cz.
SP
12
4
11:10-11:55
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
JB
PR2
fizyka
WD
205
wyp.z.bez.
IB
113
j.niemiecki-1/2
MU
222
j.niemiecki-2/2
IK
300
wf-1/2
RW
B2
j.niemiecki-2/2
IK
118
5
12:05-12:50
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
JB
PR2
bizn.i zarz.
KO
104
hist.i teraź
KZ
107
n.zaw.
MU
116
j.angielski-1/2
EW
211
j.angielski-2/2
WO
219
6
13:00-13:45
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
JB
PR2
Język polski
BW
11
informatyka-1/2
AT
203
informatyka-2/2
TU
204
t.g.z tow.
EJ
214
religia
-1/1
#2am
201
7
13:50-14:35
p.gastr.-1/2
WA
PR4
p.gastr.-2/2
JB
PR2
Język polski
BW
11
t.g.z tow.
EJ
214
religia
-1/1
#2am
201
8
14:40-15:25
koniec zaj. 14.10
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN