2k 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
geografia
MP
4
1
8:15- 9:00
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
Język polski
WL
8
matematyka
BO
210
historia
KZ
107
2
9:10- 9:55
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
Język polski
WL
8
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
ER
119
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
3
10:05-10:50
p.gastr.-1/2
GA
PR2
p.gastr.-2/2
WA
PR4
informatyka-1/2
AT
203
informatyka-2/2
TU
204
historia
KZ
107
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
4
11:10-11:55
f.zaw.
ER
106
zaj.wych.
KE
116
fizyka
WD
205
matematyka
BO
210
j.francuski-1/2
JD
218
j.francuski-2/2
ER
119
5
12:05-12:50
z.żyw.cz.
SP
12
wf-1/2
BI
B3
wf-2/2
SŁ
7
t.g.z tow.
EJ
214
bizn.i zarz.
KO
104
6
13:00-13:45
t.g.z tow.
EJ
309
wyp.z.bez.
IB
113
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
fizyka
WD
205
7
13:50-14:35
religia
-1/1
#2bk
201
Język polski
WL
8
j.angielski-1/2
WM
114
j.angielski-2/2
JK
122
hist.i teraź
SO
112
8
14:40-15:25
religia
-1/1
#2bk
201
bizn.i zarz.
KO
104
geografia
MP
4
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN