2k 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WA PR4
  geografia MP 4    
1 8:15- 9:00 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WA PR4
Język polski WL 8 matematyka BO 210 historia KZ 107  
2 9:10- 9:55 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WA PR4
Język polski WL 8 j.francuski-1/2 JD 218
j.francuski-2/2 ER 119
wf-1/2 BI B3
wf-2/2 7
 
3 10:05-10:50 p.gastr.-1/2 GA PR2
p.gastr.-2/2 WA PR4
informatyka-1/2 AT 203
informatyka-2/2 TU 204
historia KZ 107 wf-1/2 BI B3
wf-2/2 7
j.angielski-1/2 WM 114
j.angielski-2/2 JK 122
4 11:10-11:55 f.zaw. ER 106 zaj.wych. KE 116 fizyka WD 205 matematyka BO 210 j.francuski-1/2 JD 218
j.francuski-2/2 ER 119
5 12:05-12:50   z.żyw.cz. SP 12 wf-1/2 BI B3
wf-2/2 7
t.g.z tow. EJ 214 bizn.i zarz. KO 104
6 13:00-13:45   t.g.z tow. EJ 309 wyp.z.bez. IB 113 j.angielski-1/2 WM 114
j.angielski-2/2 JK 122
fizyka WD 205
7 13:50-14:35   religia-1/1 #2bk 201 Język polski WL 8 j.angielski-1/2 WM 114
j.angielski-2/2 JK 122
hist.i teraź SO 112
8 14:40-15:25   religia-1/1 #2bk 201   bizn.i zarz. KO 104 geografia MP 4
Obowiązuje od: 30 września 2024
Drukuj plan
wygenerowano 29.09.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum