2m 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10   informatyka TU 204   religia-1/1 #2RE 201  
1 8:15- 9:00 j.niemiecki MU 118 biologia KE 116 Język polski WL 8 biologia KE 116 historia SO 112
2 9:10- 9:55 j.niemiecki MU 118 t.g.z tow. JB 115 Język polski WL 8 wyp.z.bez. IB 113 e_obywatel. SO 112
3 10:05-10:50 bizn.i zarz. KO 104 t.g.z tow. JB 115 bizn.i zarz. KO 104 fizyka WD 205 z.żyw.cz. SP 12
4 11:10-11:55 fizyka WD 205 n.zaw. EP 222 historia SO 112 matematyka WD 205 p.gastr. RK PR3
5 12:05-12:50 j.angielski WM 114 matematyka WD 205 wf BI B3 Język polski WL 8 p.gastr. RK PR3
6 13:00-13:45   j.angielski WM 114 j.angielski WM 114 wf BI B3 p.gastr. RK PR3
7 13:50-14:35   zaj.wych. WD 205   wf BI B3 p.gastr. RK PR3
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum