5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 j.włoski JZ 222 o.ż.prod. JB 115     pr.u.gastr. PK 105
1 8:15- 9:00 matematyka MK 106 o.ż.prod. JB 115 matematyka MK 106 religia-1/1 #5RE 201 pr.u.gastr. PK 105
2 9:10- 9:55 z_włoski JZ 222 Język polski ES 10 plżipg JB 115 j.angielski AD 200 pr.u.gastr. PK 105
3 10:05-10:50 historia SO 112 Język polski ES 10 plżipg JB 115 wf SU B1 pr.u.gastr. PK 105
4 11:10-11:55 wos SO 112 o.u.gastr. PK 105 plżipg JB 115 wf SU B1 zaj.wych. PK 105
5 12:05-12:50 o.u.gastr. PK 105 j.angielski AD 200 plżipg JB 115 Język polski ES 10 wf SU B1
6 13:00-13:45 z.żyw.cz. WW 219 j.angielski AD 200 j.angielski AD 200 Język polski ES 10 matematyka MK 106
7 13:50-14:35     j.angielski AD 200 o.u.gastr. PK 105 matematyka MK 106
8 14:40-15:25       o.u.gastr. PK 105 początek zajęć o 7.50
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum