5n 5HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
j.włoski
JZ
222
o.ż.prod.
JB
115
pr.u.gastr.
PK
105
1
8:15- 9:00
matematyka
MK
106
o.ż.prod.
JB
115
matematyka
MK
106
religia
-1/1
#5RE
201
pr.u.gastr.
PK
105
2
9:10- 9:55
z_włoski
JZ
222
Język polski
ES
10
plżipg
JB
115
j.angielski
AD
200
pr.u.gastr.
PK
105
3
10:05-10:50
historia
SO
112
Język polski
ES
10
plżipg
JB
115
wf
SU
B1
pr.u.gastr.
PK
105
4
11:10-11:55
wos
SO
112
o.u.gastr.
PK
105
plżipg
JB
115
wf
SU
B1
zaj.wych.
PK
105
5
12:05-12:50
o.u.gastr.
PK
105
j.angielski
AD
200
plżipg
JB
115
Język polski
ES
10
wf
SU
B1
6
13:00-13:45
z.żyw.cz.
WW
219
j.angielski
AD
200
j.angielski
AD
200
Język polski
ES
10
matematyka
MK
106
7
13:50-14:35
j.angielski
AD
200
o.u.gastr.
PK
105
matematyka
MK
106
8
14:40-15:25
o.u.gastr.
PK
105
początek zajęć o 7.50
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN