4m 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 o.ż.prod. JB 208b religia-1/1 #4re 201   religia-1/1 #4re 201  
1 8:15- 9:00 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
  wf BI B3 biologia KE 116
2 9:10- 9:55 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
biologia KE 116 matematyka PA 212 z.żyw.cz. SP 12
3 10:05-10:50 plżipg-1/2 RK 208a
plżipg-2/2 JB 208b
pr.u.gastr.-1/2 DU OK
pr.u.gastr.-2/2 CA SB
wf BI B3 j.angielski EW 211 o.u.gastr. PK 105
4 11:10-11:55 historia SO 112 n.zaw. NA 10 wf BI B3 j.angielski EW 211 o.u.gastr. PK 105
5 12:05-12:50 j.angielski EW 211 j.angielski EW 211 matematyka PA 212 chemia BR 10 chemia BR 12
6 13:00-13:45 zaj.wych. DU SB j.angielski EW 211 o.ż.prod. JB 115 j.niemiecki IK 212 Język polski PE 9
7 13:50-14:35   matematyka PA 212 o.ż.prod. JB 115 wos SO 112 Język polski PE 9
8 14:40-15:25     Język polski PE 9    
Obowiązuje od: 28 kwietnia 2025
Drukuj plan
wygenerowano 28.04.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum