4m 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
Język polski
BW
11
zaj.wych.
MK
106
1
8:15- 9:00
Język polski
BW
11
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
chemia
IB
113
2
9:10- 9:55
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
n.zaw.
MU
104
o.ż.prod.
SP
12
matematyka
MK
106
biologia
DE
5
3
10:05-10:50
historia
ZI
108
matematyka
MK
106
j.niemiecki-1/2
EP
222
j.niemiecki-2/2
MU
118
chemia
IB
113
matematyka
MK
106
4
11:10-11:55
biologia
DE
5
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
o.ż.prod.
SP
12
o.u.gastr.
JB
115
5
12:05-12:50
o.ż.prod.
SP
12
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
pr.u.gastr.-1/2
KG
300
pr.u.gastr.-2/2
DU
SB
o.u.gastr.
JB
115
6
13:00-13:45
wf-1/2
SU
B1
wf-2/2
RW
B2
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
JB
115
pr.u.gastr.-1/2
KG
300
pr.u.gastr.-2/2
DU
SB
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
7
13:50-14:35
Język polski
BW
11
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
JB
115
pr.u.gastr.-1/2
KG
300
pr.u.gastr.-2/2
DU
SB
j.angielski-1/2
JN
123
j.angielski-2/2
AP
202
8
14:40-15:25
z.żyw.cz.
RK
212
plżipg-1/2
SS
208a
plżipg-2/2
JB
115
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN