4k 4HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:25- 8:10 o.ż.prod. SP 12 religia-1/1 #4RE 201   matematyka BO 210  
1 8:15- 9:00 o.ż.prod. SP 12 j.angielski AD 200 f.zaw. TC 119 matematyka BO 210 pr.u.gastr. WW OK
2 9:10- 9:55 Język polski PE 9 o.ż.prod. SP 12 j.angielski AD 200 wf BI B3 pr.u.gastr. WW OK
3 10:05-10:50 Język polski PE 9 chemia IB 113 j.angielski AD 200 wf BI B3 pr.u.gastr. WW OK
4 11:10-11:55 z.żyw.cz. SP 12 o.u.gastr. EK 119 wf BI B3 j.angielski AD 200 j.francuski JD 218
5 12:05-12:50 historia ZI 108 o.u.gastr. EK 119 plżipg GA 208b j.angielski AD 200 chemia IB 113
6 13:00-13:45   biologia DE 5 plżipg GA 208b biologia DE 5 Język polski PE 9
7 13:50-14:35   matematyka BO 210 plżipg GA 208b    
8 14:40-15:25   zaj.wych. BO 210      
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum