2n 2HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań; HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:25- 8:10
wf-1/2
SŁ
7
wf-2/2
KW
110
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
1
8:15- 9:00
wf-1/2
SŁ
7
wf-2/2
KW
110
historia
KZ
107
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
2
9:10- 9:55
fizyka
WD
205
Język polski
PE
9
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
historia
KZ
107
3
10:05-10:50
j.hiszpański-1/2
AP
202
j.angielski-2/2
EW
211
Język polski
PE
9
fizyka
WD
205
p.gastr.-1/2
DU
PR1
p.gastr.-2/2
PK
PR3
biologia
DE
5
4
11:10-11:55
j.hiszpański-1/2
AP
202
j.angielski-2/2
EW
211
z.żyw.cz.
SS
115
j.angielski-1/2
EW
211
j.hiszpański-2/2
AP
202
bizn.i zarz.
KO
104
wyp.z.bez.
IB
113
5
12:05-12:50
bizn.i zarz.
KO
104
wf-1/2
SŁ
7
wf-2/2
KW
110
j.angielski-1/2
EW
211
j.hiszpański-2/2
AP
202
zaj.wych.
EW
211
Język polski
PE
9
6
13:00-13:45
t.g.z tow.
KR
104
t.g.z tow.
KR
6
matematyka
BO
210
h.zaw.
AP
106
e_obywatel.
ZI
108
7
13:50-14:35
religia
-1/1
#RE2
201
biologia
DE
5
j.angielski-1/2
EW
211
matematyka
BO
210
j.angielski-2/2
EW
211
8
14:40-15:25
informatyka-1/2
TU
204
informatyka-2/2
BO
203
Obowiązuje od: 6 października 2025
Drukuj plan
wygenerowano 03.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN